KRISTIJANO MU OVO NEĆE ZABORAVITI: Ronaldu je umirao otac, a gest Fergusona pamtiće ceo život

Novosti online

18. 12. 2021. u 12:52

KADA pomislite da su sve priče o legendarnom Aleksu Fergusonu ispričane, pokaže se da je još više onih neispričanih, ovo je jedna od takvih.

КРИСТИЈАНО МУ ОВО НЕЋЕ ЗАБОРАВИТИ: Роналду је умирао отац, а гест Фергусона памтиће цео живот

FOTO: EPA

Nije nikakva tajna da je Ferguson obožavao Kristijana Ronalda, a karijera koju je imao pokazatelj je da je bio u pravu kada ga je iz Sportinga doveo kao golobradog mladića.

Zanimljiva priča dolazi iz vremena prvog mandata Ronalda u Mančesteru. Bilo je to davno, pre više od 15 godina, ali Kristijano i dalje pamti reči koje mu je čuveni menadžer tada rekao.

- On se možda ne seća toga, ali ja ću ispričati priču jer je napravio prelep gest. Rekao mi 'Kristijano, idi na dva ili tri dana'. Bilo je to kada mi je otac bio u bolnici. Prišao sam i pitao da li bih mogao da odem i posetim ga jer sam emotivno bio veoma loše zbog toga. Tada mi je rekao da će biti teško jer imamo zahtevne utakmice, ali da mogu da odem i posetim oca. Za mene je to bilo bitno, on je uradio sve što mi je obećao u karijeri, ispričao je Ronaldo

Prisetio se i Ferguson te priče.

- U slučaju Kristijana Ronalda znao sam da je njegov otac bolestan i da on želi da bude pored njega. Bio je u bolnici, a Kristijanu je bilo važno da ga poseti. Fudbalski klub u tom trenutku nije bitan, neke stvari su veće. Bez dileme, porodica je jedna od njih, nikada ne smete staviti klub ispred porodice, rekao je Ferguson.

Otac Kristijana Ronalda preminuo je 2005. nakon duge bolesti. Godinama se borio sa alkoholizmom, a kao posledica toga stvorili su se ozbiljni zdravstveni problemi sa jetrom zbog kojih je i preminuo u 53. godini.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!