SRBIN U CENTRU SKANDALA: Navijači upali u autobus i pretukli fudbalere

Novosti online

13. 12. 2021. u 09:59

NAVIJAČI fudbalskog kluba Legija, za koji nastupa srpski fudbaler Filip Mladenović, napali su autobus sa fudbalerima i tom prilikom povređena su najmanje dva igrača, prenose mediji u Poljskoj.

СРБИН У ЦЕНТРУ СКАНДАЛА: Навијачи упали у аутобус и претукли фудбалере

EPA/EFE

Legija igra očajnu sezonu, trenutno su poslednjeplasirana ekipa Ekstraklase i navijači kluba izuzetno su nezadovoljni izdanjima fudbalera.

Kap koja je prelila čašu je poraz od Visle (1:0), te se posle 18. kola klub iz Varšave nalazi na poslednjem mestu.

Prema pisanju novinara Sebastijana Staževskog, navijači su u povratku sa gostovanja pratili autobus sa fudbalerima do trening centra i zatim su ih napali.

Na lice mesta ubrzo je došla policija, ali, kako navodi Staževski, niko od fudbalera ne želi da priča o incidentu jer se plaše za bezbednost.

- Pričao sam sa nekoliko fudbalera. Uplašeni su i ne žele da pričaju, nemojte da se čudite i zašto ne žele. Kako su mi rekli, najmanje su dvojica fudbalera povređena – Mahir Emreli i Lukinjas - napisao je Staževski.

Ubrzo se oglasila i varšavska policija koja je u saopštenju navela da se oko 20 časova nekoliko desetina navijača okupilo ispred trening centra i da su fizički sprečili trenera da uđe unutra.

- Huligani su se razbežali kada je došla policija - dodaje se.

Poljski „Sport Ekspres“ naveo je i da je povređen Rafael Lopes, dok je Lukinjas najgore prošao, te je posle napada držao led na glavi.

FOTO: Tviter printskrin

 


BONUS VIDEO
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije