RADONJIĆ: "Da opravdamo ulogu favorita"

Novosti online

05. 12. 2021. u 16:23

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim mora da odigra koncentrisano da bi opravdao ulogu favorita u duelu protiv Cibone u ABA ligi.

РАДОЊИЋ: Да оправдамо улогу фаворита

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crveno-beli sutra od 18 sati u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju tim iz Zagreba, u 10. kolu regionalnog takmičenja.

"Nakon utakmice sa ekipom Zenita, okrećemo se obavezama u ABA ligi i sledećem protivniku ekipi Cibone. Radi se o mladoj i talentovanoj ekipi, pa ćemo pokušati odgovornom i koncentrisanom igrom da opravdamo ulogu favorita u ovom meču", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Ekipa Crvene zvezde ima skor 8-1, dok je Cibona na učinku 6-4, a košarkaš Dejan Davidovac maksimalno poštuje sutrašnjeg rivala.

"Nećemo imati previše vremena za pripremu ove utakmice, u Beograd smo stigli tek u subotu u večernjim časovima. Naredni rival ekipa Cibone zaslužuje maksimalan respekt, mlada i ambiciozna ekipa, koja mnogo trči i koja može da napravi problem svakom rivalu. Mi želimo da opravdamo ulogu favorita u ovom meču, ali do bodova ćemo doći samo odgovornom i črstom igrom. Želimo da nastavimo sa pobedama pred seriju mečeva u kratkom vremenskom periodu koja nam sledi tokom ove i naredne nedelje", rekao je Davidovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)