OLE PLAČE KAO KIŠA: Teško mu pao otkaz u voljenom klubu (VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2021. u 20:17

Ole Gunar Solskjer je konačno napustio Old Traford.

ОЛЕ ПЛАЧЕ КАО КИША: Тешко му пао отказ у вољеном клубу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Dugo je trajala agonija sa Norvežaninom na klupi, da bi tek nakon blamaže sa Votfordom dobio otkaz od njegovog Mančester Junajteda.

Solskjer je vrlo emotivno doživeo sve što mu se desilo u Mančesteru, a čak je zaplakao u opraštajnom intervjuu.

"Znate koliko mi klub znači i šta sam hteo da postignem ovde. Za klub, za navijače, za stručni štab, za celu ekipu. Hteo sam da napravimo iskorak i borimo se za titulu u Premijer ligi, hteo sam da osvajamo titule. Novinari će me pitati da dajem intervjue, ali ja to neću raditi. Svi znaju da sam dao sve za ovaj klub i neću govoriti više na tu temu. Ovaj klub mi mnogo znači, hteo sam da dam sve za njega, ali nisam uspeo, pa je vreme da odem", rekao je Solskjer.

"Veoma sam ponosan na sve, ostvario sam san. Sve sam uradio, uživao sam od prvog do poslednjeg minuta, sve mi je bilo sjajno. Hvala i upravi što mi je dala priliku, hvala igračima što su me podržavali. Navijači su bili sjajni takođe", dodao je Ole.

Nastaviće da prati klub.

"Potencijal ekipe je tu. Svi volimo ovaj klub i svi bismo želeli da vidimo da budu još bolji. Moramo da ostanemo na tom putu. Dolaziću, gledaću utakmice. Ja sam navijač Junajteda i želim igračima sve najbolje. Postoji dosta dobrih igrača tamo, dobrih ljudi. Znam da će preći preko ovoga i nastaviti dalje".

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA IGRA? Mančester junajted desetkovan pred polufinale FA Kupa