“MUNDO DEPORTIVO” TVRDI: Sadik u Barseloni!, Partizanu veliki procenti ali...

Novosti online

20. 11. 2021. u 14:36

UMAR Sadik je nakon igranja u Partizanu na radaru brojnih evropskih velikana, a taj trend se nastavio i u španskoj Almeriji.

“МУНДО ДЕПОРТИВО” ТВРДИ: Садик у Барселони!, Партизану велики проценти али...

FOTO: M. Vukadinović

Novi trener Barselone Ćavi Ernandez rešio je da napravi brojne rezove, a s obzirom na zdravstvene probleme koje vuče Serhio Aguero moraju brzo da reaguju. 

Mundo Deportivo navodi da je jedan od mogućih kandidata za mesto u napadu Barselone Umar Sadik. Nekadašnji fudbaler tima iz Humske postigao je ove sezone sedam pogotka, dodao i šest asistencija, a prethodne sezone čak 20 puta bio je strelac, na sve te podatke podseća španski list. 

Otkupna klauzula nije visoka 25.000.000 evra, a klub mu je navodno već ponudio novi ugovor sa izlaznom klauzulom od 60. Nijedna, a ni druga ne uklapaju se u budžet Katalonaca koji su zaduženi u milijardama. 

Partizan, koji ima 30 posto od narednog transfera igrača pomno prati situaciju. Partizan bi u slučaju transfera dobro prihodovao, ali ujedno i izgubio klauzulu koja mu garantuje tri miliona ukoliko se Almerija izbori za mesto u Primeri, a trenutno su na liderskoj poziciji, prava je dilema šta se crno-belima više isplati. 

Almerija je lider Segunde sa velikim šansama da izbori plasman u “elitu”. Šta se Partizanu više isplati?

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024