NASTAVAK LUDILA VLAHOVIĆ: Ibrahimović ima jednu želju, za Juventus druga cena, a Konte se zadovoljno češe

Novosti online

18. 11. 2021. u 12:25

REPREZENTATIVAC Srbije Dušan Vlahović je zvezda italijanskog fudbala. Skoro da ne prođe ni dan, a da ne sele centarfora Fiorentine u neki drugi klub.

НАСТАВАК ЛУДИЛА ВЛАХОВИЋ: Ибрахимовић има једну жељу, за Јувентус друга цена, а Конте се задовољно чеше

Foto: FSS

Pominju se Mančester Siti, Bajern, PSŽ, Totenhem, Arsenal, ali sve ukazuje na to da će najveću borbu za autogram srpskog napadača voditi italijanski velikani Juventus i Milan.

U Torinu više niko i ne krije da je Vlahović prioritet koji bi dugoročno rešio pitanje centarfora. Milan trenutno nema probleme sa golovima, ali Ibrahimović i Žiru neće još dugo trajati.

Podsetimo, Vlahoviću ugovor sa Fiorentinom ističe u leto 2023. godine i odbio je produžetak iako mu je klub ponudio odlične finansijske uslove i najveću platu u ekipi. 

Gazeta delo Sport tvrdi da je Juventus već počeo da steže obruč i da je njegov direktor Federiko Čerubini odavno u kontaktima sa Vlahovićevim agentom Darkom Ristićem, koji je tražio platu od 6.000.000 evra po sezoni za igrača, što se i te kako uklapa u Juventusove planove i nije skupa opcija.

Neki mediji čak javljaju da Juve i Ristić već imaju dogovor.

Tanjug/AP

 

Problem je što će Fiorentina sve uraditi da igrač ne ode u omraženi Juventus i da ne krene stopama Bernardeskija i Kjeze, pa se već spekuliše da za Juventus postoji jedna cena od 80.000.000 evra, a za ostale klubove druga koja je manja i realnija…

Od stranih klubova Totenhem deluje kao vrlo moguća opcija, jer Antonio Konte sprema rekonstrukciju tima, Hari Kejn bi sledećeg leta napokon mogao u Mančester Siti, a Konte i direktor Fabio Paratići su vrlo dobro upoznati sa Vlahovićevim kvalitetima.

Iz cele priče ne bi trebalo otpisati Milan, koji je i te kako zagrizao za Dušana.

Dobro upućeni toskanski La Nacione i specijalizovani Kalčomerkato javljaju da bi upravo Zlatan Ibrahimović mogao da bude “sponzor” Vlahovićevog transfera u Milan. Prema saznanjima ova dva medija, Šveđanin je još letos rekao rukovodstvu kluba da bi napadač Fiorentine trebalo da bude njihov dugoročni projekat, da bi njih dvojica bili sjajni saigrači, a da bi potom Srbin mogao da bude njegov idealan naslednik.

Ne treba smetnuti s uma da je upravo Ibra idol Dušana Vlahovića, što je nedavno rekao i njegov bivši saigrač Valerij Božinov. Upravo narednog vikenda će se Vlahović i Ibrahimović naći oči u oči na meču Fiorentine i Milana.

Biće zanimljivo i za vikend, ali i dane posle. Vlahović je centralna tema i glavna zvezda prelaznog roka.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?