SRPSKA MAGIJA PRED TUČU: Siniša Mihajlović i akcija za udžbenike i Bolonjina tri boda (VIDEO)

Novosti online

01. 11. 2021. u 22:42

SINIŠA Mihajlović je osmislio akciju, njegovi izabranici je izveli protiv Kaljarija i - pobedili. Na samom kraju utakmice trijumf Bolonje je potvrđen još jednim golom, u 97. minutu za konačnih 2:0, i to posle nemilih scena na drugoj strani terena.

СРПСКА МАГИЈА ПРЕД ТУЧУ: Синиша Михајловић и акција за уџбенике и Болоњина три бода (ВИДЕО)

streamja

Bolonja je je u 11. kolu Serije A ugostila Kaljari, koji se grčevito bori za opstanak jer je u dosadašnjem toku sezone osvojio svega šest bodova. 


I, gosti, predvođeni iskusnim Valterom Macarijem sa klupe, odolevali su na stadionu "Renato Dal'Ara" punih 50 minuta, kada je Mihina trenerska čarolija urodila plodom.


Tada je defanzivac Medel sa centra terena snažno, po zemlji, poslao loptu napred, a onda je Marko Arnautović varkom zbunio celu odbranu rivala. Jer, baš kada je reprezentativac Austrije krenuo "da primi loptu", potrčavši odjednom ka centru terena, iza njega, u pravcu gola rivala, krenuo je da trči njegov saigrač, Lorenco de Silvestri.


Defanzivci Kaljarija su bili ubeđeni da će Arnautović doći u posed, ali on je samo raširio noge, pustio da lopta nastavi svoju putanju, a neometani De Silvestri ju je prihvatio i zatresao mrežu gostiju.

Mogla je ta prednost i ranije da bude veća da je Bolonja iskoristila neku od pet preostalih šansi, uključujući i onu najveću, kada je Sansone pogodio stativu u 84. minutu, ali je tek u sedmom minutu sudijske nadoknade vremena Arnautović u kontri doneo 2:0 za ono što je bio već ostvaren cilj - pobeda, koji je Siniša Mihajlović sa svojom ekipom ostvario.

Istina, pre tog gola i poslednjeg zvižduka sudije Mase, arbitar je imao pune ruke posla zbog tuče koja je izbila prilikom čekanja da se izvede korner za Kaljari u 90. minutu.

Tada je Martin Kaseres nesportski udario jednog od rivala iz domaćeg tabora, nastala je ogromna gužva, a upravo je pomenutom igraču gostujućih pokazan crveni karton, dok je žutim opomenut asistent kod jedinog pogotka, Gari Medel.

Posle ovog trijumfa, ekipa srpskog stručnjaka se probila na 11. mesto, sa 15 bodova koliko ima i osmoplasirana Verona, dok je Kaljari ostao na začelju sa pomenutih šest.


BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati