LOŠE VESTI U BARSELONI: Aguero ima srčanu aritmiju

Novosti online

31. 10. 2021. u 16:00

ZLOSLUTNE sumnje mogle bi se obistiniti. Napadač Barselone, Serhio Aguero (33) suočava se za ozbiljnim srčanim problemima, zbog kojih je danas ceo dan proveo u bolnici na dodatnim kardiološkim ispitivanjima - preneli su španski mediji.

ЛОШЕ ВЕСТИ У БАРСЕЛОНИ: Агуеро има срчану аритмију

Foto: EPA-EFE/Toni Albir

Podsetimo, Argentinac je zbog bolova u grudima zamenjen u 41. minutu subotnjeg prvenstvenog duela sa Alavesom (1:1), posle čega je odmah te večeri odvezen u bolnicu gde su zajedno sa njim do ranih jutarnjih sati bili majka i brat, koji su po izlasku, iz daljine signalizirali okupljenim novinarima da je fudbaler dobro.

Ipak, informacije sa Pirineja su da Aguero ima tahikardiju, a ukoliko to potvrdi i lekarski tim, karijera rasnog golgetera će biti dovedena u pitanje.

Od dolaska u redove katalonskog kluba ovog leta, Aguero ima velikih zdravstvenih problema, jer je prvo zbog povrede pauzirao dva meseca, a posle dva uzastopna meča na kojima se našao u startnoj postavi i gola koji je postigao u "klasiku" protiv Real Madrida, očekuje ga nova pauza. Kao da Barselona već nema dovoljno problema na svim poljima. n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna