BAJERN SE, POSLE KIKSA U KUPU, TRGNUO U BERLINU Bavarci gaze "peticom

N. I.

30. 10. 2021. u 22:11

PRIMILI su pet lakih komada pre nekoliko dana u Kupu Nemačke u Menhengladbahu, ali su odmah bacili svoju "petardu" i to na Union u Berlinu.

БАЈЕРН СЕ, ПОСЛЕ КИКСА У КУПУ, ТРГНУО У БЕРЛИНУ Баварци газе петицом

FOTO: AP

Fudbaleri Bajern Minhena pokazali su da su živi pošto su juče na gostovanju u Berlinu savladali domaćina sa 5:2. Bruka iz duela sa Borusijom Menhengladbah je tako donekle "ispeglana", a ovo je bio jedan od onih tipičnih mečeva bavarskog tima u kojem melju rivala od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Goleadu je otvorio, pa nastavio Robert Levandovski golovima iz penala u 15. i posle slobodnog udarca u 23. minutu. Sudbinu domaćina zapečatio je već u 35. minutu Sane, a gosti su slabu utehu dobili u 43. minutu posle pogotka Giselmana. Kinsi Koman je u 61. minutu povisio na 4:1, domaćin juče u 65. minutu došao do novog gola, a konačni rezultat je postavio Tomas Miler u 79. minutu, pošto je prethodno bio asistent kod čak tri gola za svoj tim. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN REZERVATA BIOSFERE: Čuvari prirode i biološke raznovrsnosti