NAVIJAČI "VIOLE" SPREMAJU PAKAO DUŠANU: Vlahović protiv 20.000 besnih tifoza Fiorentine

Novosti online

24. 10. 2021. u 13:40

Srpski fudbaler Dušan Vlahović odbio je da produži ugovor sa Fiorentinom, pa je zbog toga danima na udaru navijača.

НАВИЈАЧИ ВИОЛЕ СПРЕМАЈУ ПАКАО ДУШАНУ:  Влаховић против 20.000 бесних тифоза Фиорентине

FOTO: AP/Tanjug

Tema dana u Toskani je kako će dočekati Srbina na današnjem meču protiv Kaljarija.

Kako prenose italijanski mediji na "Artemio Frankiju" biće 20.000 pristalica "viole". Nema sumnje da će Srbinu i ovog puta biti na meti.

Spremaju mu navijači pakao, zasuće ga silnim uvredama sa tribina, jer nije želeo da produži ugovor sa klubom.

Navijači traže od čelnika Fiorentine da proda Vlahovića već u januaru...

Podsećanja radi, klub je pre nekoliko dana potvrdio da su propali pregovori oko potpisa novog ugovora sa reprezentativcem Srbije, kome ugovor ističe 2023. godine. 

Po prvim informacijama, menadžer igrača želeo je da deset procenata od transfera pripadne njemu i fudbaleru, što bi u ovom slučaju bilo čak 7.500.000 evra!

Evropski velikani se sada bore za potpis Srbina, među prvima u redu stoje Juventus, Mančester siti, Liverpul, Totenhem...

Bilo je ovakvih slučajeva u Fiorentini, kada je Montolivo odlazio u Milan kao slobodan igrač, kada su Bernadeski, a zatim i Kjeza odbili da produže ugovor, zvižduka i uvreda nije nedostajalo.

Firentinski "La Nazione" piše da bi se eventualne demonstracije protiv Vlahovića pretvorile u haos i dodatno oslabile Fiorentinu od početka protiv Kaljarija u meču koji moraju da dobiju.

"To bi bio pucanj u nogu, bez obzira koliko je Vlahović stabilan, niko me može da ostane imun na ovu situaciju", piše list.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)