SRAMAN POTEZ NAVIJAČA FIORENTINE: Brutalno vređali Vlahovića, Srbin to nije zaslužio

Novosti online

19. 10. 2021. u 10:30

SRPSKI fudbaler Dušan Vlahović se ponovo našao na udaru navijača Fiorentine, ovog puta posle neočekivanog poraza od Venecije 1:0.

СРАМАН ПОТЕЗ НАВИЈАЧА ФИОРЕНТИНЕ: Брутално вређали Влаховића, Србин то није заслужио

FOTO: EPA

Italijanski mediji pišu da je grupa od oko 750 navijača uputila teške reči i psovke na račun Vlahovića koji je odigrao loš meč.

Isti izvor tvrdi da su na ovaj način navijači otkrili šta misle o odluci našeg asa da ne produži ugovor sa timom.

U momentu kada je Vlahović prišao tribini da pozdravi one koji su doputovali u Veneciju, dobar deo navijača je aplaudirao i dao podršku najboljem strelcu, ali je deo reagovao burno, i zasuo ga uvredama.

Da situacija ne eskalira sprečio je Lorenco Venuti, koji je sklonio Srbina i smirio navijače.

Kapiten ekipe Kristijano Biragi posle poraza (1:0) opisao je susret navijača i Vlahovića, ali nije želeo da potvrdi postojanje problema:

- Dušan je isti kao i uvek, poznajem ga pet godina i s Vlahovićem nema problema. Otišli ​​smo da pozdravimo naše navijače koji su prešli kilometre da nas podrže, pošto nismo mogli da im damo pobedu, dali smo im dresove - rekao je Biragi.

U odbranu Vlahovića stao je i trener Viole Vićenco Italijano.

- Što se Dušana tiče, moramo svi da se naviknemo na novu situaciju. Možemo da napredujemo kao tim, da igrači budu više fokusirani na teren. Vlahović se borio jako, pomogao je timu, ali saigrači mu ne serviraju dovoljno lopti i žao mi je zbog toga. Moramo da radimo na tome da igramo više za njega - prenose mediji reči trenera Fiorentine.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)