IVANIĆ POSLE REMIJA U DANSKOJ: Odigrali smo odličnu utakmicu i dali sve od sebe

Novosti online

21. 10. 2021. u 22:03

FUDBALERI Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 sa Midtjilandom u Danskoj u trećem kolu Lige Evrope, a utiske posle meča izneo je Mirko Ivanić.

ИВАНИЋ ПОСЛЕ РЕМИЈА У ДАНСКОЈ: Одиграли смо одличну утакмицу и дали све од себе

FOTO: FK Crvena zvezda

Upravo je vezista crveno-belih bio strelac za goste.

- Pre svega mogu da kažem da je dobar rezultat, iako smo poveli sa 1:0, mislim da je protivnik imao dosta šansi u prvom poluvremenu, tako da moramo biti zadovoljni. S obzirom na to da smo imali nekoliko povređenih igrača, mislim da smo ipak odigrali jednu odličnu utakmicu i dali sve od sebe što je najvažnije. U svlačionici smo čestitali jedni drugima - počeo je Ivanić.

Potom se dotakao i pogotka koji je postigao u 58. minutu meča kada je odličnim volej udarcem levom nogom doveo Zvezdu do prednosti.

- Svaki gol mi znači naravno, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Veliki ulog je u pitanju, igrali smo za prolaz u osminu finalu Lige Evrope i iz tog razloga sam ga emotivno proslavio. Nadam se da će ih biti još.

Izabranici Dejana Stankovića su i u Danskoj imali veliku podršku navijača.

Mirko Ivanić: Navijači nam znače na svakoj utakmici

- Naravno, znače nam navijači na svakoj utakmici, jer nas očekuju veoma teški mečevi i u prvenstvu i u Ligi Evrope, tako da nam prija podrška. Nadam se da će u što većem broju doći na Marakanu na sledeću utakmicu protiv Radničkog da zajedno idemo u nove pobede - zaključio je Ivanić. 

Crvena zvezda je i posle ovog meča ostala prva na tabeli sa sedam bodova, Braga je druga sa šest. Midtjiland se nalazi na trećoj poziciji sa dva, dok je Ludogorec na poslednjem mestu sa jednim bodom.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde u Danskoj

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024