GENT "NEPOZNANICA" ZA PARTIZAN: U prvenstvu im "ne cvetaju ruže", a imaju odličan tim

Novosti online

18. 10. 2021. u 12:24

FUDBALER Partizana Miloš Jojić izjavio je da je važno što su crno-beli pobedili Radnik iz Surdulice bez primljenog gola.

ГЕНТ НЕПОЗНАНИЦА ЗА ПАРТИЗАН: У првенству им не цветају руже,  а имају одличан тим

FOTO: M. Vukadinović

Izabranici Aleksandra Stanojevića u 13. kolu Superlige Srbije savladali su Radnik iz Surdulice 2:0 i u dobrom raspoloženju očekuju meč trećeg kola Lige konferencija protiv belgijskog Genta.

Strelac prvog gola protiv Surduličana Jojić ističe da je najbitinija pobeda bez primljenog gola.

- Radnik je protivnik koji se vrati iza lopte, čekali su svoju šansu iz kontranapada, na kraju je nisu dočekali, što je dobro, znači da smo se dobro pripremili i dobro izgledali na terenu. Pobeda je mogla da bude ubedljivija, ali moramo biti zadovoljni sa 2:0. Napravili smo dobru uvertiru za četvrtak - rekao je Jojić za klupski sajt.

Iako je domaće prvenstvo prioritet stručnog štaba, Partizan i u evropskom takmičenju ima visoke ambicije.

- Imamo evropsku utakmicu pred nama i u Ligi konferencija želimo da izvučemo maksimum. Idemo na pobedu, igramo pred našim navijačima, nadamo se da će doći veliki broj ljudi na stadion da nas podrži - rekao je Jojić.

Iskusni vezista je govorio i o karakteristikama ekipe Genta.

- U prvenstvu im "ne cvetaju ruže", nisu baš dobro startovali, uzeli su malo bodova u odnosu na ono što se očekuje od njih, ali sigurno je da su jako nezgodna ekipa. Imaju par dobrih pojedinaca - zaključio je Jojić.

Utakmica Partizan - Gent u trećem kolu Lige konferencija na programu je u četvrtak od 21 čas, a oba tima posle dva kola imaju maksimalnih šest bodova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)