"ŠTA JE OVO? ŠTA?!" Siniša Mihajlović besan kao nikada pre

Novosti online

17. 10. 2021. u 18:12

SINIŠA Mihajlović nikako nije mogao da se pomiri s poslednjim rezultatom Bolonje.

ШТА ЈЕ ОВО? ШТА?! Синиша Михајловић бесан као никада пре

Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Iako je njegova ekipa imala igrača više od 38. minuta gostovanja Udinezeu, meč je na kraju završen rezultatom 1:1, i to uz neke, po Mihi, sporne odluke sudije Abisoa.

Ponajviše zbog načina na koji je domaćin u 83. minutu izjednačio, kada je Beto svojim pogotkom sprečio Bolonju da odnese ceo plen iz Udina.

- Ne razumem zašto, ako je neko isključen, sudija mora da to kompenzuje u svim svojim narednim odlukama? Naš golman Skorupski nije mogao da skoči (kod izjednačujućeg gola) zboga Bekaa. A čuvar mreže ne sme da se dira kad je u kaznenom prostoru. Ne razumem zašto VAR nije intervenisao! Možda će sudije zbog ovoga biti suspendovane, ali već smo izgubili četiri boda zbog ovakvih stvari, dva protiv Đenove i dva danas, rekao je naš stručnjak.

FOTO: EPA

Siniša Mihajlović

Na tome se nije zaustavio.

- Evo, pogledajte onaj žuti karton Svanberga. Znam ja kako stvari funkcionišu, i upravo iz tog razloga morao sam da ga zamenim. Kako je ono bio žuti karton, kako?! No, šta god da se desilo, sami smo krivi što nisom pobedili. Trebalo je da iskoristimo šanse koje smo stvarali, zaključio je Siniša Mihajlović.


BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna