POTRESAN OPROŠTAJ OD BIVŠE LJUBAVI: Nenad Lalatović kroz suze govorio o preminuloj Ani Bulatović

Novosti online

14. 10. 2021. u 22:58

IZNENADNA smrt Ane Bulatović potresla je Nenada Lalatovića. Ćerka nekadašnjeg genseka FSJ/SCG i fudbalski trener bili su u emotivnoj vezi, a posle su ostali u prijateljskim odnosima.

ПОТРЕСАН ОПРОШТАЈ ОД БИВШЕ ЉУБАВИ: Ненад Лалатовић кроз сузе говорио о преминулој  Ани Булатовић

FOTO: FK Radnički

- Kada sam saznao da je Ana preminula, skoro sam se onesvestio! Zvali su me prijatelji u 8.00 sati ujutro da mi saopšte tužnu vest. Ana je bila čovek u pravom smislu te reči. Toliko velika, iskrena i dobra, da je zaslužila da živi 120 godina. Osobe sa tako dobrom dušom retko se rađaju, emotivno je počeo razgovor za Kurir Nenad Lalatović i zaplakao.

Ana je bila velika Lalatova ljubav iz mladalačkih dana.

- Ana je bila moja velika ljubav iz mladalačkih dana. Odrasla je na Dorćolu, kao i ja. Družili smo se kao deca, posle smo se zavoleli i zabavljali se. Svi patimo za Anom. Ona je bila anđeo sa prelepim krupnim očima. Hvata me jeza dok pričam o njoj, jer je bila deo mog života jedno vreme. Poslednje tri godine nismo imali kontakt, bila je u vezi, svako od nas je imao svoj život. O Ani mogu da kažem samo sve najbolje. U mladosti sam je mnogo voleo, najviše posle moje bivše supruge Ive koja mi je rodila troje dece - govorio je Lalatović.

Nenad Lalatović istakao je i koliko je Ana Bulatović bila vezana za svog oca Branka Batu Bulatovića, koji je ubijen 26. marta 2004. na stepeništu zgrade FSS na Terazijama.

- Dobro znam koliko je Ani teško pala smrt oca. Plakala je i patila mnogo za njim. Batina smrt ostavila je velike posledice na nju. Mnogo ju je bolelo što ubistvo njenog oca nikada nije rasvetljeno. Otišla je gore kod njega... Znam da je sada srećna sa svojim ocem. Bata Bulatović bio je jedan od retkih ljudi koji je svima hteo da pomogne.

Na kraju, Nenad Lalatović odao je počast Ani Bulatović:

- Neka počiva u miru i neka zna da će uvek biti u mom srcu, dok sam živ!

Ana Bulatović preminula je pre dva dana u Beogradu, u 39. godini od srčanog udara.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije