NOVI DETALJI TRAGEDIJE BATINE ĆERKE: Nikada nije prežalila oca! Policija razvalila vrata i pronašla je mrtvu

Novosti online

14. 10. 2021. u 13:00

ANA Bulatović (38), ćerka nekadašnjeg generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Branka Bulatovića, nađena je juče mrtva u jednom stanu u Beogradu, a uzrok smrti zasada nije poznat.

НОВИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ БАТИНЕ ЋЕРКЕ: Никада није прежалила оца! Полиција развалила врата и пронашла је мртву

Foto Instagram/micicmarijana

Tragedija koja je iznenadila sve, a na društvenim mrežama se opraštaju od ćerke nekada jednog od glavnih ljudi u jugoslovenskom fudbalu.

Među njima je i sin Milenka Mandića Aleksandar, koji je bio dobar prijatelj sa Anom.

- Moj otac i Bata bili su veliki prijatelji. Družili su se, imali su i mnogo zajedničkih prijatelja, a redovno su se viđali kod komandanta na slavi. Mene i Anu je zadesila ista sudbina, u razmaku od četiri godine. Ceo život tugovala je za ocem - kaže Aleksandar Mandić u izjavi za Kurir, potresen zbog Anine smrti.

Dodaje da je Bata Bulatović uvek pomagao ljudima.

- Bata je pomagao mnogim sportistima i ljudima uopšte. Ana je imala njegov karakter, bila je plemenita devojka. Bila je razočarana posle ubistva oca, mnogi su je zaboravili i okrenuli leđa, ista nas je sudbina zadesila. Bila je duša od devojke, sve najlepše uvek ću govoriti o njoj. Bila je pravi drug i prava dama - kaže Mandić.

Kako saznaje "Objektiv", Ana se izvesno vreme nije javljala prijatelju na telefon, pa je on to rekao njenoj porodici.

– Kada su njeni najbliži videli da se ni njima ne javlja na telefon, nastala je panika i pozvali su policiju, kojoj su javili gde živi. Oni su odmah otišli na lice mesta i morali su da razvale vrata. Čim su ušli u stan, zatekli su Bulatovićevu bez znakova života, ali još uvek se ne zna da li je imala neke povrede – objašnjava izvor blizak istrazi.

Forenzičari su odmah počeli s traženjem otisaka po stanu i otkrivanjem drugih tragova koji će im pomoći u razotkrivanju Anine smrti. Policija još uvek ispituje da li je reč o nasilnoj ili prirodnoj smrti, odnosno da li je pretrpela srčani udar.

Foto arhiva VN

 

S druge strane, smrt njenog oca Branka Bulatovića nije rasvetljena ni posle 17 godina, piše Republika.

On je 26. marta 2004. u prepodnevnim časovima upucan na Terazijama dok je ulazio u zgradu gde su bile smeštene kancelarije Fudbalskog saveza.

Njemu je tada prišao nepoznati napadač i ispalio mu hitac u glavu, a onda pobegao. Bulatović je odmah prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, ali je preminuo iste večeri.

Njegova ćerka Ana svojevremeno je opisala taj najcrnji dan u životu.

– Bilo je 10.30 ujutru. Mama je odjednom viknula: “Pucali su na Batu. Kažu da je ranjen.” Bila sam u šoku, šta drugo… I brat se skamenio, imao je samo 14 godina. Odmah smo se uputili ka Urgentnom centru. Dok su se lekari borili za Batin život, otišla sam u Crkvu Svete Petke. Osetila sam potrebu da se pomolim Bogu. Usledilo je 12-13 sati neizvesnosti. A onda, oko ponoći, muk. Lekari su se okupili, ništa nisu morali da nam kažu – prisetila se ona.

Ana Bulatović svojevremeno je bila u emotivnoj vezi s Nenadom Lalatovićem, trenerom fudbalera El Batina iz Saudijske Arabije. On je ovog leta napustio srpski fudbal posle 10 godina. Najveće uspehe u fudbalskoj karijeri ostvario je kao igrač Crvene zvezde i ukrajinskog Šahtjora, a najveći trenerski uspeh postigao je s Vojvodinom prošle godine osvajanjem Kupa Srbije.

(Kurir/Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije