ČUVENI NAPADAČ OPET NA MARAKANI: Vratio se u voljeni klub, a evo šta će mu biti posao

Tanjug

14. 10. 2021. u 13:57

BIVŠI napadač Crvene zvezde Goran Drulić nalazi se na usavršavanju u Omladinskoj školi trofejnog kluba, a posebno se specijalizuje za rad sa napadačima.

ЧУВЕНИ НАПАДАЧ ОПЕТ НА МАРАКАНИ: Вратио се у вољени клуб, а ево шта ће му бити посао

Foto: N.Skenderija

Drulić je pratio trening kadeta Grafičara koje predvodi trener Vladimir Sandulović.

- Fenomenalan je osećaj biti ovde. Uvek mi je lepo kada dođem na terene Omladinske škole, prođu razna sećanja, osećaj bude fantastičan. Nastojaću da sa mojim bivšim saigračem i prijateljem Vladimirom Sandulovićem pokušam da prenesem nešto na igrače koje trenira. Da podelim sa njima iskustva i utiske iz juniorskog, a potom i seniorskog nivoa fudbala, koliko je to moguće u ovom kratkom periodu. Poseban akcenat je na napadačima koji su izuzetno talentovani - rekao je Drulić za klupski sajt.

Trener kadeta Grafičara Vladimir Sandulović veruje da će iskustvo rada sa Drulićem za mlade fudbalere biti neprocenjivo.

- Izuzetna nam je čast što je sa nama Goran Drulić i to je veoma bitno za decu koju treniram. Razgovarao je sa njima o tome kako je to sve iz njegovog ugla izgledalo, podelio iskustva kroz karijeru i zaista nam je privilegija što je došao da bude sa nama tokom čitave nedelje. Mnogo toga može da se nauči od njega, pre svega na ljudskom, a naravno i na fudbalskom nivou - rekao je Sandulović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)