"TUGA OD KOGA SMO MI IZGUBILI" Kalnietis ne može da prežali poraz od Crvene zvezde

Novosti online

14. 10. 2021. u 14:15

ZVEZDA je savladala Žalgiris u 3. kolu Evrolige, a as litvanskog kluba nema o beogradskoj ekipi pohvalno mišljenje.

ТУГА ОД КОГА СМО МИ ИЗГУБИЛИ Калниетис не може да прежали пораз од Црвене звезде

FOTO:KK Crvena zvezda

Mantas Kalnietis je igrao 18 minuta, a posle poraza Žalgirisa od Crvene zvezde u Areni nije se libio da kaže koliko mu je teško pao ovakav ishod:


- Baš ružan meč. U napadu nam je nedostajala bolja organizacija, odbrana samo na momente bila kako treba. Crvena zvezda, sa druge strane, nije baš najtalentovaniji tim, nije ni najbolji ofanzivni tim. Teško je sada dati neku ocenu bez gledanja snimka utakmice, ali u svakom slučaju je ovo tužno - rekao je litvanski reprezentativac.


On je istakao i da ga Zvezda ničim nije impresionirala u prve tri četvrtine:


- Naš rival nije mogao da da koš iz brzih akcija u prvih 30 minuta utakmice, ali onda je  počeo da nam ubacuje "jeftine" poene u završnoj četvrtini, što ga je osokolilo. Činilo mi se da se po 20 sekundi u svakom napadu dobro branimo, onda oni šutnu, uhvate loptu posle promašaja i poentiraju nam. To je "brisalo" sav naš uloženi trud u odbrani.
Osvrnuo se i na novog trenera:


- Jure Zdovc još uvek ne zna sve naše akcije, pa smo u nezgodnoj situaciji. Zvezda se dobro branila, ali to je, iz našeg ugla, samo opravdanje, jer nije ovo prvi put da smo se susreli s tako fizički agresivnom defanzivom. Trener nas još uvek ne zna, ni mi njega, postoji baš nedostatak prave komunikacije i to je i dovelo do toga da smo bili prilično jadni u napadu - zaključio je Mantas Kalnietis.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna