"POSTOJE PROBLEMI VAN TERENA" Dušan Vlahović je junak Srbije, ali u Italiji...

Novosti online

10. 10. 2021. u 12:22

DUŠAN Vlahović briljira na fudbalskim terenima i u klupskom, i u reprezentativnom dresu, ali jedan detalj bi mogao da mu bue ometajući faktor u narednim danima.

ПОСТОЈЕ ПРОБЛЕМИ ВАН ТЕРЕНА Душан Влаховић је јунак Србије, али у Италији...

FOTO: EPA

Kako su javili italijanski sportski mediji prošle sedmice, naš golgeter je odbio da potpiše novi ugovor sa Fiorentinom i postane najplaćeniji igrač u njenoj istoriji. 

Koliko su te informacije precizne, ostaje tek da se vidi, ali i čelnici kluba iz Firence svesni su dve stvari: poseduju pravi fudbalski dragulj u svom špicu, ali taj dragulj vrlo dobro zna da ga žele istinski giganti, pa je za sada rekao "ne, hvala" na ponuđeni produžetak saradnje.

Foto: Epa / JULIEN WARNAND

Dušan Vlahović

Pojedini navijači Fiorentine su, saznavši za ovo odbijanje, postavili pitanje da li će se Vlahović više uopšte truditi u aktuelnom klubu, a njegov trener Vinćenco Italijano otklanja svaku sumnju:

- Dušan je ozbiljan profesionalac. Ugovor mu traje još dve godine i on će sigurno dati sve od sebe za Fiorentinu, rekao je on za "Gazetu delo sport".

Gotovo u dahu je dodao i sledeće:

- Verujem da će svaki put kada bude izašao na teren on uložiti veliki trud, kao što to uvek i čini. Nadam se da problemi van terena neće "umešati svoje prste", i... na tome bih se zaustavio.

Ipak, dotakao se srpskog golgetera još jednom u pomenutom intervjuu:

- Stvarno ima malo smisla da sada pričamo kako ćemo Dušana da zamenimo već u prvom narednom prelaznom roku, koji nam stiže za tri meseca. Uostalom, imamo u ekipi i Aleksandra Kokorina, pokušavamo da i od njega izvučemo maksimum. On i Vlahović su tandem, mada nije nemoguće da potražimo i neka druga rešenja, zaključio je trener "viole" Vinćenco Italijano.

Podsetimo, Dušan Vlahović je dosad dao 25 golova u seriji A, na 44 utakmice, a ove sezone je već sedam puta bio strelac, od čega je poslednji gol bio za pobedu Srbije nad Luksemburgom u kvalifikacijam za Svetsko prvenstvo.

BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!