"SVI GLEDAMO ŠTA JEDE" Kad Ronaldo večera, saigrači se ne usuđuju da uzmu desert

Novosti online

06. 10. 2021. u 10:13

KRISTIJANO Ronaldo ponovo briljira u dresu Mančester junajteda, a njegovi saigrači otkrivaju kako se ponašaju u njegovom prisustvu.

СВИ ГЛЕДАМО ШТА ЈЕДЕ Кад Роналдо вечера, саиграчи се не усуђују да узму десерт

FOTO: Instagram/Cristiano

Ovaj 36-godišnji Portugalac je stigao iz Juventusa u svoj nekadašnji klub, na novom početku debitovao je golovima protiv Njukasla, a onda u Ligi šampiona postao najbolji strelac svih vremena (136 golova) udarcem kojim je u 95. minutu raspametio navijače na "Old Trafordu".

A svojim ponašanjem raspamećuje i klupske kolege, koji su zadivljeni fizičkom spremom pomenutog asa, u čijem telu je svega sedam odsto masti, dok je prosek profesionalnih sportista oko deset.

Hrvatski portal 24 sata preneo je reči rezervnog golmana Junajteda Lija Granta, koji je otkrio da se niko od saigrača nije usudio da pojede desert na zajedničkoj večeri.

FOTO: Tanjug

Kristijano Ronaldo

- Ma, nijedan fudbaler nije uzeo pitu od jabuka, ili neki slatkiš. Jedan kolega iz kluba se okrenuo ka meni i pitao me šta Ronaldo ima na svom tanjiru. Pogledao sam, i malo je reći da smo se iznenadili kada smo videli najzdraviju porciju koju možete da zamislite.

Ronaldov sunarodnik Žoze Fonte ističe da Kristijano ima ogroman uticaj i na njega:

- On utiče 100 odsto. Svi uvek gledamo šta on jede, šta radi... Mislim, čovek je najbolji na planeti, normalno je da želite da ga oponašate, jer je očigledno da radi prave stvari. Ishrana mu je baš... čista. Tu su i kinoa, i druge zdrave stvari, poput brokolija, jaja, batata. 

Naravno, i Kristijano Ronaldo nekada sebi priušti malo gastronomskog oduška, pa se prepusti i sušenom bakalaru ili bifteku s krompirom...

Ali, samo ponekad. U svim ostalim slučajevima ishrana mu je veoma zdrava, što uz veliki fizički trud koji ulaže na svakom treningu, kolektivnom i samostalnom, i omogućava da i u četvrtoj deceniji briljira u profesionalnom sportu.

BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)