BIVŠI TRENER PARTIZANA SE RAZVEO PETI PUT: Ostavio 27 godina mlađu izabranicu, pa sada našao novu

Novosti online

05. 10. 2021. u 12:51

LEGENDARNI nemački fudbaler i bivši trener Partizana Lotar Mateus razveo se i od svoje pete supruge Anastasije.

БИВШИ ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА СЕ РАЗВЕО ПЕТИ ПУТ:  Оставио 27 година млађу изабраницу, па сада нашао нову

Foto: Instagram

Mateus se od svoje 27 godina mlađe izabranice rastao još u januaru, međutim, vest o razvodu legendarnog Nemca tek sada je dospela u javnost.

Mateus (60) i Anastasija imaju sina i ostali su u prijateljskim odnosima.

- U jednom trenutku smo shvatili da su naša interesovanja otišla u različitu stranu. Ne želi da pere prljave dresove ili veš. Sve ostalo su privatni detalji koji se ne tiču nikoga. Nije bilo svađe, besa i drugih partnera. Dobro se slažemo, i dalje smo u prijateljskim odnosima. Najbitnije je da se naš sin snađe - rekao je Mateus za nemački Bild.

Neumornom zavodniku nije trebalo puno vremena da pronađe novu devojku. Nemac je nedavno uživao na Mikonosu sa jednom misterioznom brinetom.

- Znamo se tek nekoliko nedelja. Prerano je bilo šta reći. Čak ni ime - rekao je Mateus.

Foto: Instagram

 

Poslednja Mateusova supruga Anastasija ističe da je razvod primila mirno.

- Da, razveli smo se u januaru. Lotar je sada sam i može da radi šta god želi. Što se mene tiče, ja sam tu odluku mirno primila.

Mateus je crno-bele trenirao od decembra 2002. do decembra 2003. godine i uveo ih je u Ligu šampiona kada su bili u grupi sa Realom, Marseljom i Portom. Takođe, u leto 2003. je osvojio titulu prvaka Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DO TITULE UZ BARJAKE: Zvezda ne samo da časti navijače u poslednjem kolu, već sprema i posebnu atmosferu za šampionski ples