BORJAN DOBIO POZIV DA BRANI ZA KANADU: Evo od čega zavisi da li će golman Zvezde moći da bude među stativama u reprezentaciji

Novosti online

02. 10. 2021. u 08:58

GOLMAN i kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan propustio je utakmice u Novom Pazaru i Razgradu protiv Ludogoreca zbog toga što je pozitivan na virus korona. Uprkos tome iskusni čuvar mreže dobio je poziv da nastupi za reprezentaciju Kanade za oktobarske mečeve.

БОРЈАН ДОБИО ПОЗИВ ДА БРАНИ ЗА КАНАДУ: Ево од чега зависи да ли ће голман Звезде моћи да буде међу стативама у репрезентацији

Foto: N. Paraušić

Još uvek nije izvesno da li će 33-godišnjak iz Knina braniti za nacionalnu selekciju protiv Meksika, Jamajke i Paname. To zavisi od negativnog testa na Kovid-19.

Selektor Džon Herdman odlučio je da uvrsti Borjana na spisak igrača na koje računa. Njegov oporavak teče dobro, pa se u Kanadi nadaju da bi mogao da se nađe među stativama i tako pomogne reprezentaciji koja juri san zvani Mundijal.

Do meča protiv Meksika ostalo je sedam dana, tri dana kasnije Kanada gostuje Jamajki, a još tri dana posle toga dočekaće Panamu.

Njegove rezerve na poslednjem selektorovom spisku su Maksim Krepo (27) iz Vankuvera i Džejms Pantemis (24) iz Montreala. Svesni su u Kanadi da nemaju adektvatnu zamenu za Borjana i značilo bi im kada bi bio spreman da brani.

Golman Crvene zvezde je do sada za nacionalni tim odigrao 56 utakmica.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna