"NEKA SUDIJE POVEDU RAČUNA O KOLIMA: Zapalila se zbog kočionog sistema"

Novosti online

22. 09. 2021. u 16:57

PREKID derbija između Veleža i Borca iz Banjaluke, kao i događaji nakon derbija, uslovili su predsednika mostarskog kluba Šemsudina Hasića da prokomentariše sva zbivanja.

НЕКА СУДИЈЕ ПОВЕДУ РАЧУНА О КОЛИМА: Запалила се због кочионог система

FOTO: viteskiportal.com

Iako se očekivalo da će on osuditi sve što su navijači uradili sudiji Sabriji Topaloviću, desilo se suprotno.

- Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema, te da se požar preneo na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizmom upravljano sa daljine, tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da ubuduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema - sarkastično je za Klix.ba komentarisao predsednik Veleža.

Istina je zapravo da su huligani Veleža napali vozilo u tunelu Lendava na izlazu iz Jablanice. 

Sa sudijom Topalovićem, u automobilu su se nalazili Admir Šehović i član Komisije za sudije, Adnan Alispahić. Petorica huligana su presrela automobil, prvo su ubacili baklju, a nakon toga su metalnim šipkama napali trojac iz automobila. Za napadačima se i dalje traga, prema pisanju bosansko-hercegovačkih medija.

Utakmica Veleža i Borca je prekinuta u 82. minutu, nakon što su navijači domaćina utrčali na teren nakon što je Stojan Vranješ postigao pogodak za goste za 0:2. Delegat je odlučio da nema uslova za igru i registrovao je meč službenim rezultatom u korist Banjalučana.

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati