DONETA KONAČNA ODLUKA: Odložena utakmica Crvena zvezda - Voždovac

Novosti online

22. 09. 2021. u 16:53

UTAKMICA 10. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca odložena je zbog toga što je zbog bolesti nekoliko igrača crveno-belih.

ДОНЕТА КОНАЧНА ОДЛУКА: Одложена утакмица Црвена звезда - Вождовац

Foto: M.Vukadinović

Klub iz Ljutice Bogdana je podneo zahtev Zajednici Superlige ne bi li ovaj meč odložio usled nekoliko bolesnih igrača, među kojima je i kapiten Milan Borjan, a sve u cilju ne bi li izbegli potencijalni problem pred putovanje u Razgrad na utakmicu Lige Evrope sa Ludogorecom.

Veliko nezadovoljsto zbog ove odluke izrazio je trener Partizana Aleksandar Stanojević koji je imao šta da kaže večitom rivalu.

Crvena zvezda će naredni meč u domaćem prvenstvu odigrati u nedelju protiv Novog Pazara u gostima, dok ih narednog četvrtka očekuje utakmica u Bugarskoj.

Desetorica igrača, od kojih dva golmana imali su prethodnih dana problem sa pomenutim virusom, dok su trojica van stroja zbog povrede, te je zbog toga klub smatra da je prirodno i očekivano da se meč odloži.

Novi termin utakmice crveno-belih i "zamejva" biće naknadno određen. Treba reći i da je šampion Srbije već odložio utakmicu petog kola protiv Radnika.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi