GENERALNI direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostovao je na Prvoj televiziji u jutarnjem programu, gde je, između ostalog, rekao i kada će napustiti funkciju u klubu.

TADIJA ZEMUN

22.09.2021. 10:05

onda molim boga da ZVEZDA ne bude prva ove sezone,obavezno povedi i mrkelu i stankovica, a sta cemo za sve ove i one dovedene promasaje(kojih je bilo previse,bar 80%,a koji nisu igrali,jer su proglaseni nekvalitetnim za ZVEZDU),a za koje je ZVEZDA ostala siromasnija za previse para za nase uslove,jer si ti bio glavni za njihovo dovodjenje i silne milione ZVEZDINOG duga,oces li ti i ova dvojca,gore navedenih,to da nadoknadite,znaci pare iz ZVEZDINE kase su pokradene na veoma perfidan nacin,za to neko mora da odgovara,pred sudom,a naravno i da nadoknadi sve sa kamatom,a ti sad rece da se ti za sve pitas u nasoj ZVEZDI,onda.....

Saša

22.09.2021. 11:58

Baš fino, ja sam svoje navijanje kovertirao dok ovaj ne ode. U CZ nema mjesta za jednog od nas. Ništa lično samo takav profil ne vodi moj tim.

Delija

22.09.2021. 13:55

Eto priznao je ono cega smo se svi pribojavali a to je da on dovodi igrace, trenera umesto sportskog direktora. Znaci istina je da on sastsvlja i tim, zato ispadamo od Sherifa i sramotimo se porazima od Kiprana ili Kairata. Odlazi ti odmah!