ARSENAL KONAČNO SLAVIO I TO NA GOSTOVANJU! Kiks Sitija, Liverpul siguran! (VIDEO)

A. Ilić

18. 09. 2021. u 17:54

ČETIRI duela petog kola Premijer lige odigrana su u terminu od 16 časova. Arsenal je konačno slavio, dok je iznenađenje viđeno u Mančesteru gde su bez golova odigrali Siti i Sautempton.

АРСЕНАЛ КОНАЧНО СЛАВИО И ТО НА ГОСТОВАЊУ! Кикс Ситија, Ливерпул сигуран! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

U derbiju začelja sastali su se Barnli i Arsenal, dok se agonija domaćina nastavlja i dalje, Arsenal je prekinuo negativan niz od tri poraza. 

Jedini gol na meču postigao je Martin Odegor, nnakon oštrog faula Ešlija Vestvuda, Entoni Tejlor dodelio je "topdžijama" prekid, a doskorašnji fudbaler Reala bio je siguran izvođač prekida, te je u 30. minutu postavio konačan rezultat. 

Dominirao je Liverpul protiv Kristal Palasa, imao je domaćin 23 udarca ka golu rivala, 10 u okvir gola, a od toga tri su završila u mreži. 

Napadali su Redsi ceo meč, a u prvom poluvremenu imali opsadu gola rivala, Sadio Mane je u 43. minutu postigao gol kojim je domaćin nešto mirnije ušao u svlačionicu. Mohamed Salah je u 78. minutu uvećao je na 2:0 na asistenciju Virdžila van Dajka. Nakon kornera koji je izveo egipatski fudbaler Nabi Keita je došao do odbitka i fantastično raspalio volejem po lopti za 

Goleada je viđena na meču Noriča i Votforda. Denis je gostima doneo vođstvo u 17. minutu, Puki je u 35. izjednačio, upravo to bio je rezultat kojim se otišlo na poluvreme. Sar je eksplodirao u drugom delu meča, prvo je u 63. minutu doneo novo vođstvo Votfordu, da bi potom u 82. minutu postavio konačnih 1:3. 

Siti je dočekao Sautempton, a na ovom meču šampion nije uspeo da zatrese mrežu, te "građani" upisuju prvi remi u sezoni. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili