GERI NEVIL O POVRATKU RONALDA U JUNAJTED: Mančester odavno nije izgledao ovako živo, njegov značaj za ovaj grad je ogroman

Novosti online

13. 09. 2021. u 21:54

KRISTIJANO Ronaldo se vratio u Mančester junajted posle 12 godina. Već na prvoj utakmici je pokazao o kakvoj je fudbalskoj klasi reč, postigao je dva gola u pobedi nad Njukaslom (4:1).

ГЕРИ НЕВИЛ О ПОВРАТКУ РОНАЛДА У ЈУНАЈТЕД: Манчестер одавно није изгледао овако живо, његов значај за овај град је огроман

FOTO: AP/Tanjug

Njegov povratak prokomentarisao je bivši igrač "crvenih đavola" Geri Nevil, koji ističe da je to mnogo značilo za stanovnike Mančestera.

- Šetao sam se pre meča centrom Mančestera i mislim da grad odavno nije izgledao toliko živo u prethodnih pet ili deset godina. Njegov značaj za ovaj grad i čitavu ligu je ogroman, a to je bilo još i pre nego što je postigao ta dva gola. Nisam bio na utakmici, ali mogu samo da zamislim koliko je uzbuđenje bilo ogromno kada je dao golove - rekao je Nevil u svom podkastu.

Potom je naglasio i da je Premijer liga izuzetno jaka do sada.

- Liga izgleda fantastično u prvih nekoliko kola. Volimo da kažemo kako je igra bila fizički zahtevnija osamdesetih i devedesetih, da je bilo više startova, ali ove sezone gledamo veoma žestok fudbal. Jako je zabavno gledati fudbal, a igrači zaslužuju veliko poštovanje za sve što su proživeli zbog kovida, igrajući na praznim stadionima. Ronaldov povratak je samo šlag na tortu - zaključio je bivši desni bek Junajteda.

Klub sa "Old Traforda" posle četiri kola zauzima prvu poziciju na tabeli sa 10 bodova, koliko imaju i prvi pratioci Čelsi i Liverpul.

BONUS VIDEO: Doček olimpijaca u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna