DUŠAN VLAHOVIĆ: Slušao sam srce, niko nije odlučio umesto mene

Novosti online

12. 09. 2021. u 11:37

SRPSKI fudbaler Dušan Vlahović rekao je posle pobede Fiorentine nad Atalantom 2:1 da je veoma lako doneo odluku da ne menja klub ovog leta, kao i da je to samo njegova odluka.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ:  Слушао сам срце, нико није одлучио уместо мене

FOTO: M. Vukadinović

Vlahović je u pobedi nad Atalantom postigao oba gola, iz penala i sada u 2021. godini ima 20 pogodaka u dresu Fiorentine. Vinćenco Italijano na mestu trenera transformisao je Fiorentinu i on je jedan od razloga zbog kog je Vlahović odlučio da ostane.

- Uvek smo verovali u ovaj tim, od momenta kada smo počeli da radimo sa trenerom. Mi smo tek na početku, moramo da nastavimo da radimo naporno, da slušamo trenera, da ostanemo tim i mislim da tako možemo da postignemo velike stvari, rekao je Vlahović, a novinare je zanimalo i da li sebe vidi među najboljim strelcima u Evropi:

- Ne, to samo znači da moram da nastavim da radim, uz mnogo odricanja. Moram da stičem iskustvo i nastavim ovim putem, tako možemo do velikih rezultata.

Za njega je ovog leta bio zainteresovan Totenhem, Atletiko Madrid je poslao konkretnu ponudu od 70 miliona evra, ali je Fiorentina ostala dosledna odluci da ga zadrži.

- Nekoliko puta sam rekao da sam odlučio da ostanem u Fiorentini, niko to nije odlučio umesto mene. Kada je trener stigao, okupio ekipu… sve je to izgledalo dobro. Na kraju sezone će se pokazati da li je moja odluka bila dobra, ali slušao sam svoje srce -, istakao je 21-godišnji fudbaler i dodao:

- Mlad sam, moji trenuci tek dolaze, samo moram da nastavim ovako da radim.

Da li sa Fiorentinom pregovara o produžetku saradnje?

- Da, pričamo o tome, ali to je sve što mogu da kažem“, zaključio je Vlahović za italijanski „Sky Sport“.

(Sport klub) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista