AGONIJA ARSENALA SE NASTAVLJA: Tobdžije ispraćene petardom sa Etihada

Novosti online

28. 08. 2021. u 15:56

FUDBALERI nekadašnjeg engleskog velikana Arsenala zakovani su za dno tabele Premijer lige posle tri kola u koijma su zabeležili sva tgri poraza i sramnu gol-razliku od 0:9!

АГОНИЈА АРСЕНАЛА СЕ НАСТАВЉА: Тобџије испраћене петардом са Етихада

FOTO: EPA

Malo ko je očekivao da će ekipa iz Londona osvojiti makar bod na gostovanju kod šampiona Engleske u vicešampiona Evrope, ali 0:5 je već debakl i za ekipe slabijeg renomea.

Arsenalu se od 1954. godine nije desilo da izgubi prve tri utakmice u engleskoj eliti. Na kraj ute sezone tobdžije su bile devete, što će ove godine biti teško dostignuće ako nastave s ovakvom igrom.

Građani su do vođstva stigli već u 7. minutu. Žezus se izborio na loptu na desnoj strani i sačuvao je, razmenio dupli pas sa Silvom i centrirao, a Ilkaj Gundoan je glavom savladao Lena.

Nije se dugo čekalo na to da domaći dupliraju prednost, samo do 12. minuta. Soareš je nespretno reagovao, a lopta je prošla pored još dvojice igrača gostiju pravo na zicer Feranu Toresu, koji daje svoj prvi gol u sezoni.

Ako je i bilo dileme u vezi sa pobednikom, do kraja poluvremena nije ih bilo. Posle oštrog starta dvema nogama na Kanselu, Granit Džaka dobija direktan crveni karton u 36. minutu, da bi u 44. Gabrijel Žezus dao gol sa četiri metra posle prodora i dodavanje Griliša sa leve strane.

Do petarde klub sa Etihada je stigao u 84. minutu. Marez je centrirao sa desne strane, Leno je izleteo, ali nije imao šanse, pošto je Tores glavom dobro šutirao i postigao gol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba