SPARTAK PODRŽAO AKCIJE HO "SVI ZA KOSMET": Na utakmici sa Vojvodinom prikupljeno 52.000 dinara

Novosti online

25. 08. 2021. u 15:13

FUDBALSKI klubovi Spartak iz Subotice i Vojvodina iz Novog Sada odigrali su 2:2 na utakmici 5. kola Ling Long Super lige.

СПАРТАК ПОДРЖАО АКЦИЈЕ ХО СВИ ЗА КОСМЕТ: На утакмици са Војводином прикупљено 52.000 динара

FOTO: Svi za Kosmet

Pobedu je odnela humanost, jer je na Gradskom stadionu u Subotici organizovana humanitarna akcija organizacije Svi za Kosmet iz Beograda.

Deo novca od prodatih ulaznica odvojen je u humanitarne svrhe, a tokom utakmice bile su postavljene i humanitarne kutije, gde su gledaoci dobre volje mogli da ostave pomoć. Ukupna svota koja je prikupljena iznosi 52.000 dinara.

Članovi organizacije bili su dostupni za sve informacije o radu organizacije, kao i o trenutnim i budućim humanitarnim akcijama. Spartak je pozvao sve navijače, kao i ljubitelje fudbala, da budu humani i da slanjem poruke na broj 4030 pomognu našem narodu na Kosovu i Metohiji. Cena poruke je 100 dinara.

Ovu akciju podržao je i FK Kolubara, koji je na svom stadionu, prilikom utakmice sa FK Partizan, takođe pozvao navijače da učestvuju slanjem SMS poruke.

FOTO: Svi za Kosmet

Više o organizaciji i akcijama možete pogledati na sajtu www.svizakosmet.org, kao i na Fejsbuk i Instagram stranicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DVA PROROČANSTVA KOJA SU JOJ OBELEŽILA ŽIVOT: Oba su se ostvarila, a kada se seti jednog uvek se rasplače