RASULO U SANTA KLARI: Prodali fudbalera za tri miliona pre četiri dana, sada ga žele nazad!

Novosti online

24. 08. 2021. u 08:42

PRED duel Santa Klare i Partizana u Portugaliji upitan je bio broj dostupnih igrač zbog virusa korona, pred revanš ponovo vlada haos, a ovog puta u pitanju je jedan transfer koji bi Portugalci rado poništili.

РАСУЛО У САНТА КЛАРИ: Продали фудбалера за три милиона пре четири дана, сада га желе назад!

FOTO: FK Partizan

U transferu vrednom 3.000.000 evra iz Santa Klare u Al Šababa prodat je Karlos Žunior. Ako mislite da je klub dobro zaradio, varate se, Santa Klari ide samo trećina ovog transfera. 

Pošto je shvatio kakvu je grešku načinio, predsednik Santa Klare Rui Migel Kordeira pokušava na sve načine da blokira dogovor! Iako je prošlo četiri dana od transfera Portugalci čine sve kako bi Karlosa Žuniora vratili u tim. 

Ponajviše je prvi čovek kluba pritisnut nezadovoljstvom ostalih akcionara koji smatraju da je ovakav potez ishitren. 

– Rekao sam vam, informacije koje imam su takve da ništa nije definitivno. Neću više da pričam na temu Karlosa Žuniora, mogu samo da vam kažem da je on igrač na kojeg smo ozbiljno računali – rekao je trener Santa Klare.

Ono što je dobra stvar za Partizan je ta da, sve i da Santa Klara uspe da poništi dogovor, Karlosa Žuniora sigurno nećemo gledati u Beogradu.

Koliki je hendikep njegovo odsustvo govori i to što je klub sa Azorskih ostrva sinoć izgubio u prvenstvu Portugalije sa 2:0 od Boaviste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije