NIKOLA TERZIĆ: Kod Stanojevića svi dobiju šansu, na nama je da se dokažemo!

Novosti online

23. 08. 2021. u 12:02

PARTIZAN je u Lazarevcu savladao ekipu Kolubare u šestom kolu Linglong Tire Superlige Srbije rezultatom 0:4.

НИКОЛА ТЕРЗИЋ: Код Станојевића сви добију шансу, на нама је да се докажемо!

FOTO: FK Partizan

Među strelcima za crno-bele, pored Aleksandra Lutovca i dvostrukog strelca Rikarda Gomeša, bio je i mladi Nikola Terzić.

- Zaista ne znam kako da opišem ovu radost i sve što mi se dešava u poslednje vreme. Asistencija u 90. minutu protiv Sočija, sada prvenac protiv Kolubare….Stvarno sam presrećan! - kaže Terzić.

Iza Terzića je dug put, od dolaska iz IMT u Partizan.

- Kad sam došao u Partizan bilo mi je mnogo teže nego sada. Debitovao sam u drugom delu prvenstva, nakon čega su došle moje prve pripreme sa ekipom, na koje sam došao spreman. Shvatio sam filozofiju rada. Sada poznajem ekipu, zahteve šefa Stanojevića, u glavi mi je bilo samo da dobro treniram, igram, dokazujem se i nametnem ekipi i stručnom štabu i nastavlja u dahu:

- Baš sam mnogo naučio, dosta su mi pomogli saigrači. Mi, mlađi igrači, posle svakog treninga ostajemo i pričamo o utakmici, šta je bilo dobro, šta ne, šta treba bolje.

Izneo je utiske o saradnji sa Aleksandrom Stanojevićem. 

- O šefu ne treba trošiti reči. Kod njega se tačno zna ko šta radi, nema opuštanja ni u jednom momentu. Svako će dobiti priliku, a na tebi je da se dokažeš.

Iako je Terzić veoma mlad fudbaler želeo je da šutira peti penal u seriji sa ekipom Sočija.

- Nisam imao problem u tom trenutku da šutiram peti penal. Odlično sam se osećao, samim tim sam se javio sam. Nije bilo nikakve treme! Verovao sam i u sebe i u ekipu! Bitno je da smo mi prošli Soči i da nastavljamo trku u Evropi. 

Govorio je i o predstojećem duelu sa Santa Klarom. 

- Završili smo utakmicu sa Kolubarom, sad se okrećemo četvrtku i utakmici sa Santa Klarom. To je utakmica koja nam neverovatno znači, igramo na našem stadionu i pred našim navijačima. Očekuje nas drugačija utakmica nego u Portugalu.

A što se očekivanja tiče?

- Naravno, idemo na pobedu, kao i na svakoj utakmici, i nadamo se prolazu! - samouveren je Terzić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!