SANTA KLARA BEZ POLA TIMA! Ramos: Nadu protiv Partizana nam niko ne može oduzeti!

Novosti online

19. 08. 2021. u 10:58

VELIKE probleme ima trener Santa Klare Danijel Ramos pred meč sa Partizanom. Ali i pored toga što ima poteškoća sa rotacijom igrača, portugalski tim neće izaći na teren sa belom zastavicom.

САНТА КЛАРА БЕЗ ПОЛА ТИМА! Рамос: Наду против Партизана нам нико не може одузети!

Danijel Ramos foto: EPA

Zbog problema sa virusom korona i povredama, Ramos će moći za večerašnji meč da računa verovatno na samo 11 fudbalera.

–Za rivala kakav je Partizan - malo. Ali, za nadu koju Portugalci gaje – više nego dovoljno.

– Partizanov kvalitet nas ne lišava legitimne mogućnosti da se borimo za plasman u grupnu fazu. Verujemo da Santa Klara može da se suoči sa jakim rivalom poput Partizana, da mu se suprotstavi - rekao je trener Santa Klare.

Napominje Ramos da je Partizan u prednosti pošto za vikend nije igrao meč u prvenstvu, za razliku od Santa Klare, i da znatno odmorniji stiže na Azorska ostrva.

– Partizan utakmicu dočekuje svež jer je odložio prvenstvenu utakmicu, što nama nije dozvoljeno. Nismo u tom pogledu u istim pozicijama, jasno nam je, ali mi sa svojim adutima dočekujemo duel.

Postoji mogućnost da pred sam meč Santa Klara dobije pomoć još nekog igrača koji bi u slučaju negativnog testa, koji će biti obavljen malo pred duel, mogao da se nađe u protokolu.

– Čekamo rezultate testova. Imamo 14 fudbalera plus golmana, to je ono što znam da trenutno imam. Takođe znam da mogu imati više od 19 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)