KABADAHIJSKO PONAŠANJE KANGE! Binić žestoko udario na Gabonca: Od naše dece se razlikuje samo po primanjima

Novosti online

19. 08. 2021. u 09:33

ZVEZDA se žestoko namučila bez Gelora Kange u revanšu sa Šerifom, a sve zato što je gabonski fudbaler u prvoj utakmici u Beogradu ponovo pokazao "bubice".

КАБАДАХИЈСКО ПОНАШАЊЕ КАНГЕ! Бинић жестоко ударио на Габонца: Од наше деце се разликује само по примањима

FOTO: M. Vukadinović

Malo je falilo da  napravi isti problem svom timu protiv Kluža, kada je ponovo završio u sudijskoj knjižici.

Zbog svega toga je Borjan morao da pretrči ceo teren kako bi ga opomenuo i poslao van terena, a taj detalj nije promakao ni čuvenom Dragiši Biniću, koji je za Sportski žurnal izjavio kako Gabonac pod hitno mora da promeni svoj način ponašanja.

- Čovek umalo nije dobio drugi žuti i ko zna koji put je skoro napravio problem, saigrače ostavio na cedilu. Ne znam zašto ne porade s njim, stanu na put kabadahijskom ponašanju - izjavio je Binić, koji nije preterano oduševljen ni onim što Gabonac pokazuje na terenu.

- Razumeo bih da pokazuje superiornost, da bez njega ne možemo da dobijemo nikog. Ovako, razlikuje se od naše dece ne po igri, već jedino po primanjima - oštar je bio Binić.

On je rekao da se Zvezda dobro ogrešila o Milana Pavkova, dodao je da revanš nije formalnost, ali veruje da će i pored svega crveno-beli bez ikakvih problema stići do grupne faze Lige Evrope.

- Za ozbiljniju priču u grupnoj fazi Lige Evrope nedostajaće punokrvnija igra, energičnija motivisanost. Momci bi trebalo da imaju na umu: ne teraju loptu samo za sebe i novac, već i za državu. I, razumljivo, buduće generacije - zaključio je Binić za Sportski žurnal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!