MBAPE PROGOVORIO O ODLASKU: Nisam valjda lud da odem od Mesija?!

Novosti online

18. 08. 2021. u 16:50

Stigao je Mesi, tu je Donaruma, Hakimi, Nejmar, sve same najjače face svetskog fudbala, i ko sa njima ne želi da deli svlačionicu?

МБАПЕ ПРОГОВОРИО О ОДЛАСКУ: Нисам ваљда луд да одем од Месија?!

FOTO: AP

Navodno, Embape je bio raspoložen da ide već ovog leta, Real je njegova naredna destinacija bez ikakve dileme, ali će Madriđani ipak morati da sačekaju - hitronogi Francuz će ostati na žurci u Parizu sada kad je najbolje.

Brojni mediji prenose da je Embape obavestio saigrače da ostaje u klubu još jednu sezonu sigurno, uprkos jakoj želji Reala da ga dovede već ovog leta.

Embapeu ugovor sa Parižanima ističe narednog leta, pa će tada, najverovatnije, promeniti sredinu i staviti se na raspolaganje najvećem evropskom klubu.

Navodno, postoji priča da će PSŽ tada kao zamenu za Francuza dovesti Kristijana Ronalda. Moćni pariski klub  očito sada može sve, pa i da upari dvojicu moguće najvećih igrača svih vremena, Mesija i Ronalda.

Podsetimo da i Portugalcu, baš kao i Embapeu sa PSŽ-om, ističe ugovor sa Juventusom narednog leta i eto idealne i možda poslednje prilike za najzvučniji transfer svih vremena.

ono što je za navijače Pari Sen Žermena sada najvažnije je da će gledati vihornog Embapea i naredne sezone u kojoj PSŽ ima za cilj da osvoji sve što se osvojiti može. Sa aktuelnim sastavom, biće senzacija ako to ne uspeju.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna