NEMA KRAJA MUKAMA PARTIZANA: Stanojevićeva glavna uzdanica ne putuje na meč sa Santa Klarom

Novosti online

17. 08. 2021. u 12:19

Saša Zdjelar neće putovati na Azorska ostrva zbog povrede koju je zaradio u duelu sa Sočijem i to će svakako biti veliki hendikep za tim iz Humske.

НЕМА КРАЈА МУКАМА ПАРТИЗАНА:  Станојевићева главна узданица не путује на меч са Санта Кларом

FOTO: Nebojša Paraušić

Zdjelar je posle 120 minuta teške borbe sa ruskim timom povredio prednju ložu i tokom minulih sedam dana medicinski tim, zbog prirode povrede, nije uspeo da sanira problem, pa je odlučeno da vezista ostane u Beogradu i pokuša da se oporavi do revanša.

Možda bi trener Aleksandar Stanojević nekako i uspeo da nadomesti izostanak Zdjelara da su preostali igrači na istoj poziciji zdravi, ali, nažalost po crno-bele, problem sa povredom ima i Aleksandar Šćekić koji je takođe pod znakom pitanja za meč sa portugalskim predstavnikom zbog hronične povrede primicača. Odluka će u njegovom slučaju biti doneta tokom današnjeg dana.

Početkom sedmice treninzima se vratio Nemanja Jović, međutim, krilni napadač nije dovoljno spreman i takođe se neće naći u avionu u sredu prepodne, već će nastaviti sa oporavkom dok u potpunosti ne bude sposoban da iznese napor takmičarske utakmice.

Sa drruge strane, u tim crno-belih su se vratili Ivan Obradović i Aleksandar Miljković, koji su tokom sedmice normalno trenirali, kao i Aleksandar Lutovac, koji je doživeo porodičnu tragediju neposredno pred duel sa Sočijem.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PARTIZAN SE OGLASIO O POVREĐENIM IGRAČIMA: Evo kakvo je stanje sa Jovanovićem i Saldanjom