SINIŠA MIHAJLOVIĆ NA NOVOM ZADATKU: Srbin trenira tim medicinskih sestara, ekipa debituje 30. avgusta!

Novosti online

13. 08. 2021. u 20:15

SINIŠA Mihajlović, trener Bolonje, odlučio je da preuzme novu funkciju. On će biti i trener medicinskih sestara tokom humanitarnih turnira.

СИНИША МИХАЈЛОВИЋ НА НОВОМ ЗАДАТКУ: Србин тренира тим медицинских сестара, екипа дебитује 30. августа!

FOTO: Tviter/@FNInfermeri

Ovo ima posebnu notu za srpskog stručnjaka kome je pre dve godina bila dijagnostifikovana leukemija i proveo je mesece u bolnici na hemoterapiji uz presađivanje koštane srži.

Upravo zbog toga je on i izabran da bude trener kada medicinske sestre iz cele Italije budu igrale humanitarne mečeve.

- Biti tim znači biti ujedinjen, svi se bore za isti cilj, stavljajući lične ciljeve po strani u cilju da se postigne kolektivni, rekao je Mihajlović.

Pojasnio je i kako su mu pomogle.

- Naš tim, neke od mojih medicinskih sestara, bile su uz mene kada sam se borio sa bolešću i kada sam bio užasno raspoložen. NJihova posvećenost i ljubav prema poslu je bila tako inspirativna, ali i velika podrška. Tokom pandemije, one su rizikovale živote da pomognu drugima. Nikada neću zaboraviti šta su uradile za mene, za sve nas i moramo da bude svesniji vašeg profesionalizma, rekao je Mihajlović.

Ovo je noformirani tim, a pre toga je postojao tim sveštenika, pevača i vozača Formule 1.

Medicinske sestre sa Mihajlovićem na čelu će debitovati 30. avgusta na dobrotvornom meču protiv tima sportista u cilju skupljanja sredstva za svet detinjstva.

(Nova.rs) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije