TEŠKA SAOBRAĆAJKA U HRVATSKOJ: Pijani fudbaler ubio medicinsku sestru koja se vraćala sa posla, lekari se bore da ga spasu

Novosti online

13. 08. 2021. u 19:26

FUDBALER iz Koprivnice, čiji su inicijali I. Š.(22), pod uticajem alkhola je vozio kola i tom prilikom izazvao udes u kome je poginula dve godine starija ženska osoba.

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА У ХРВАТСКОЈ: Пијани фудбалер убио медицинску сестру која се враћала са посла, лекари се боре да га спасу

Foto: Depositphotos

Policija je saopštila da je dva minuta iza ponoći, u Kunovec Bregu kod Koprivnice, 22-godišnji vozač upravljao automobilom "Mini kuper" u smeru Koprivnice. 

Prešao je na suprotnu stranu i sudario se s automobilom "Kia" varaždinske registracije kojim je upravljala 24-godišnja ženska osoba.

Alkohol je najveći krivac za tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je stradala medicinska sestra

Kako je nezvanično prenose hrvatski mediji fudbaler je bio "pod znatnim uticajem alkohola", a lekari se bore za njegov život.

- Zbog krivičnog dela izazivanje saobraćajne nesreće u sprovodi se kriminalistička istraga, pa su od vozača izuzeti uzorci krvi i urina zbog analize utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, bilo je sve što je policija u ovom trenutku htela da otkrije.

Inače, nastradala ženska osoba, P. H. iz Poljanca kod Varaždina, je medicinska sestra koja se u četvrtak kasno uveče vraćala s posla.

(KURIR) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!