STOIČKOV LJUT NA UPRAVU BARSELONE: Kleli su se životima da Mesi ostaje, a nisu bili u stanju da ispune obećanje

Novosti online

12. 08. 2021. u 17:58

NAJVAŽNIJA sportska vest poslednjih dana je odlazaka Lionela Mesija iz Barselone. O tome je govorila legenda bugarskog fudbala i Katalonaca Hristo Stoičkov.

СТОИЧКОВ ЉУТ НА УПРАВУ БАРСЕЛОНЕ: Клели су се животима да Меси остаје, а нису били у стању да испуне обећање

EPA

Ekipa sa "Nou Kampa" je imala dogovor sa igračem po produžetku saradnje. Čekao se samo kraj Kopa Amerika.

Ipak, na kraju La Liga nije dozvolila da se to dogodi zbog velikog duga koji ima Barselona, pa Mesi prvi put u karijeri neće igrati u dresu ovog kluba.

On je prešao u PSŽ sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Sve ovo je iznerviralo Stoičkova koji smatra da je uprava dala navijačima obećanje koje nije mogla da ispuni.

- Ima ljudi iz uprave koji su obećali, zakleli se životom, da će zadržati Mesija u klubu. Dali su obećanje navijačima koje nisu bili u stanju da ispune - istakao je Stoičkov u intervjuu za južnoameričku televiziju "TUDN".

Ovaj 55-godišnjak iz Plovdiva je imao poseban odnos sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena.

- Biće čudno sada. Teško, ali to je život. Gde god da igra, uvek ću ga ceniti zbog svega što je učinio za Barselonu i moju decu. Upoznao sam ga kada je imao 12-13 godina. Išao sam da ga gledam na treninzima, od kada je stigao u klub bio je blage naravi, skroman i pun poštovanja prema svima.

Nije Bugarin želeo da govori o Mesijevim igračim kvalitetima jer su oni svima dobro poznati, već je iskoristio priliku da ga ishvali kao osobu.

- Poklonio je mojoj deci dresove Barselone, a doneo je jedan i kada mi se rodila unuka. Imam neke njegove stvari kod kuće, a neke sam dao muzeju. Biće zaista čudno gledati ga sada u drugom dresu - zaključio je Stoičkov.

Podsetimo, Mesi je odradio prvi treninig sa novim saigračima, a još uvek se ne zna kada će debitovati za PSŽ.

(Mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024