NOVI DETALJI NESREĆE BALAKOVOG SINA: Kobni "let" kvada

V. N.

07. 08. 2021. u 18:33

POZNATI su i novi detalji nesreće Emilija Balaka (18), sina čuvenog nemačkog fudbalera Mihaela.

НОВИ ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ БАЛАКОВОГ СИНА: Кобни лет квада

FOTO: Instagram

Mladić, koji je u noći između srede i četvrtka nastradao prilikom vožnje četvorotočkaša na neravnom terenu na porodičnom imanju u Portugaliji, preminuo je na licu mesta kada se vozilo obrušilo na njega, a britanski "Dejli mejl" otkriva da je Emilio u tom trenutku išao u rikverc i da je posle gubitka kontrole, kvad poleteo nekoliko metara u vazduh pre nego što je pao na njega.

FOTO: Instagram

Prednji točkovi prevoznog sredstva koje se uglavnom koristi na planinama i neravnim terenima, nisu prionuli na podlogu prilikom isparkiravanja iz garaže, što je prouzrokovalo da vozilo poleti u vazduh i obruši se na nesrećno stradalog mladića.

To je ispričao jedan od zaposlenih u vili Balaka "Dejli mejlu", navodeći takođe da je Emilio u tom trenutku želeo da odveze jednu devojku kući. Upravo je ona alarmirala porodicu Balak, koja je na imanju u Portugaliji provodila letnji odmor, a veruju se da su u trenutku nesreće u kući bili prisutni Emiliov otac Mihael, braća Luis i Đordi, kao i baka i deka Karin i Stefan.

Pokušali su hitrom reakcijom lekari da spasu Balakovog sina, odmah posle intervencije vatrogasaca koji su morali prvo da izvuku njegovo telo, ali povrede su bile isuviše ozbiljne, pa je smrt konstatovana na mestu nesreće.

OTAC SE NIJE OGLAŠAVAO

SKRHANI otac Mihael, nije se oglašavao od nesreće. Strani mediji prenose da je cela porodica sada zatvorena na privatnom imanju u Portugaliji, s tim da nije poznato da li je i majka dečaka Simon Lambe sa njima. Mihael i Simon su inače razvedeni, a deca žive sa njom u predgrađu Minhena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)