STANOJEVIĆ PRED NOVI PAZAR: Imamo jasan cilj, svestan sam šta znači ova utakmica

Novosti online

07. 08. 2021. u 11:37

TRENER fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da tim spremno dočekuje meč protiv Novog Pazara u četvrtom kolu Superlige.

СТАНОЈЕВИЋ ПРЕД НОВИ ПАЗАР: Имамо јасан циљ, свестан сам шта значи ова утакмица

FOTO: FK Partizan

Šef stručnog štaba crno-belih istakao je da je svestan težine gostovanja u Novom Pazaru.

- Svestan sam šta znači utakmica u Pazaru, neko iz stručnog štaba prokomentarisao je da je od poslednjih sedam utakmica u Pazaru, Partizan pobedio samo jedanput. Jasno nam je sve, šta znači igrati tamo, na koji način možemo da im se suprostavimo. Imaju iskusnog trenera. Videćemo, ulazimo sa jasnim ciljem šta nam je potrebno - rekao je Stanojević.

Crno-beli sutra od 21 sat gostuju Novom Pazaru, a taj duel dolazi posle utakmice kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Sočija.

- Generalno, ja ne odmaram igrače, samo ih rotiram, jer želim da svi budu u fokusu. Uvek četiri-pet fudbalera izrotiramo i kada su umorni i kada nisu. Što se tiče umora, sve je normalno, imamo dovoljno vremena do utakmice da se odmorimo, da potpuno spremni dočekamo meč.

Promena u sastavu će biti, ali je sigurno da će braniti Aleksandar Popović koji je pružio dobru partiju u Rusiji.

- Popović je u dobrom stanju. Pričao sam sa trenerom Jovšićem, on smatra da bi Popović trebalo da napravi kontinuitet od tri-četiri utakmice, a kasnije ćemo rotirati.

Startni desni bek Aleksandar Miljković neće igrati ni na ovoj utakmici, pa ostaje dilema da li će uz desnu aut liniju igrati Marko Živković ili Aleksandar Lutovac.

- Prezadovoljan sam kako su obojica odigrala, bili su na visini zadatka. Rotiraću ih, zaslužuju šansu i jedan i drugi.

Rikardo Gomeš igra sjajno po povratku među crno-bele. Nastavio je seriju postizanja golova i u Rusiji.

- Oduševljen sam njegovom energijom, fokusom, željom, a kvalitete su svi videli. Za mene je njegova posvećenost najveći dobitak kao trenera, za ovaj tim. Želja je važnija od bilo kojeg gola.

Za kraj govorio je o Sejdubi Sumi koga navijači Partizana još uvek nisu videli na terenu ove sezone.

- Suma je imao veliku želju da ode, ali ponude koje su bile za njega nisu zadovoljile ni klub ni njega. Sada je rekao da želi da se bori za mesto u timu, pa sve zavisi od njega. Kako se bori, to će vreme pokazati. Svako želi dobrog igrača, pa i ja, ali prvo mora on da se nametne ekipi, jer vidite kakav nam je timski duh, a tek onda treneru. Od njega zavisi, jer ima dosta igrača koji igraju dobro, imaju izvanrednu statistiku i prošle i ove sezone. Neka radi, neka se trudi, dobiće šansu kad zasluži - istakao je Stanojević.

Podsetimo, Paritzan je posle prva tri kola ima maksimalan učinak uz impresivnu gol razliku 10:0, dok je Novi Pazar odigrao dva meča i osvojio je jedan bod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna