CRVENA ZVEZDA DOČEKUJE NAPREDAK: Pobediti pred put u Moldaviju

Novosti online

05. 08. 2021. u 21:26

NA terenu Napredak, u mislima Šerif. Fudbaleri Crvene zvezde će večeras (20.00, Arena 1) protiv Kruševljana na stadionu "Rajko Mitić" imati priliku da podignu atmosferu u ekipi pred odlazak u Tiraspolj na najbitniji duel dosadašnjeg dela sezone.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ДОЧЕКУЈЕ НАПРЕДАК: Победити пред пут у Молдавију

Foto: M. Vukadinović

Posle tri uzastopne pobede (Mladost, Kairat, Spartak), srpski prvak je malo usporio protiv Šerifa (1:1) pa bi eventualna pobeda nad Napretkom poslužila da se "nabilduje" samopouzdanje i da se spokojno otputuje u Moldaviju.

- Prvenstvene utakmice između evropskih dolaze u gustom rasporedu, nama je prioritet da budemo na potrebnom takmičarskim nivou. Preduslov za učestvovanje u evropskim kvalifikacijama sledeće sezone jeste da budemo šampioni. Moramo pobeđivati - naznačio je imperativ trijumfa pomoćnik trenera Dejana Stankovića, Nebojša Milošević.

Juče je objavljeno i da će revanš između Zvezde i Šerifa, suditi Feliks Cvajer (40). Nemački arbitar se pored sudijskog posla, bavi i prodajom nekretnina, a početak karijere mu je obeležio skandal zbog nameštanja utakmica, kada je objavljeno da je primio mito 300 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PARTIZAN SE OGLASIO O POVREĐENIM IGRAČIMA: Evo kakvo je stanje sa Jovanovićem i Saldanjom