DA SE PONOVI KAIRAT! Stanković: "Potpisao bih 3:0, ali neće biti lako"

Z. Ć.

03. 08. 2021. u 08:08

PETICA i kanonada protiv Kairata su najbolja inspiracija. Crvena zvezda će večeras (21.00) u prvom meču 3. kola kvalifikacija za LŠ napasti Šerif po prošlonedeljnom receptu i sa željom da se na revanš u Moldaviju krene sa što većom zalihom.

ДА СЕ ПОНОВИ КАИРАТ! Станковић: Потписао бих 3:0, али неће бити лако

FOTO: M. Vukadinović

Pomaže i puna "Marakana", ovoga puta dolazi i mlado i staro da pogura Stankovićeve momke.

- Naravno, voleli bismo da se ponovi Kairat - ističe Dejan Stanković, trener Zvezde.

- Ipak, ja bih da spustimo loptu, to je bio jedan meč. Realista sam, smatram da će biti jaka i kompaktna utakmica u kojoj bi trebalo da damo što manje prostora protivniku da nas kazni. Imamo odlične igrače, koji se dobro snalaze u završnici i samo treba da ih dovedemo u situaciju da pruže sav svoj talenat i budu pravi. Svi sanjamo o još jednom blistavom meču, ali niko nije slučajno u trećem kolu.

Znači ne mora da bude 5:0, ali može 3:0?

- Odmah bih potpisao, ali neće biti lako. Opet će od nas najviše zavisiti kakav će protivnik da bude. Protiv Kairata smo bili direktni, rivalu nismo dali "vazduha" i zbog toga nije bilo nikakvih problema. Ni ovoga puta ne smemo da dozvolimo Šerifu čestu razmenu pasova, jer u timu imaju jake individualce. Ako ih pustiš, mogu da te ugroze. Gledaćemo pre svega da mi opet budemo pravi, tako ćemo "otkinuti" rivalu ono što radi dobro.

Utisak je da su Šerif i Kairat timov sličnog kvaliteta i ranga, ali ih Stanković ne stavlja na vagu.

- Ne možeš nikoga da uporediš da li je bolji ili lošiji, dok se ne odigra utakmica. Igraće onoliko koliko im mi dozvolimo - ističe strateg Zvezde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!