STANOJEVIĆ PRED VOŽDOVAC: Moramo da nastavimo niz, neće biti previše kalkulacija

Novosti online

31. 07. 2021. u 16:37

TRENER fudbalera Partizan Aleksandar Stanojević rekao je da njegov tim želi i protiv Voždovca da nastavi pobednički niz.

СТАНОЈЕВИЋ ПРЕД ВОЖДОВАЦ: Морамо да наставимо низ, неће бити превише калкулација

FOTO: FK Partizan

Crno-beli sutra od 21 sat u trećem kolu Superlige dočekuju Voždovac u Humskoj, posle četiri pobede u nizu - dve u domaćem prvenstvu i dve u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

- Znamo šta nam znači svaka utakmica, koliko nam je važna. Moramo da nastavimo niz, da uđemo makimalno fokusirani. Tako se i spremamo, neće biti previše kalkualcija. Biće određenih izmena, ali izaći ćemo u najjačem sastavu u ovom trenutku - rekao je Stanojević na konferenciji za medije na SC Teleoptik.

Strateg kluba iz Humske je istakao da su svi igrači zdravi sem Ivana Obradovića i Aleksandra Miljkovića, osvrnuo se i na sutrašnjeg rivala, kog sa klupe predvodi trener Predrag Rogan.

- Rogan je iskusan trener, kog dugo poznaje, koji beleži rezultate, sada se i ovde dokazuje. Jedna takmičarska ekipa, igra za nijansu drugačije nego što je Voždovac igrao ranije. Znamo šta može da očekujemo, na koji način igraju. Spremni smo za njih.

On je najavio određene promene u timu. Na poziciji desnog beka igraće Marko Živković, dok će među stativama biti Nemanja Stevanović.

- Desno će šansu dobiti Marko Živković, na pripremama je istekao kandidaturu da bude ravnopravan konkurent Miljkoviću. Igraće i Bojan Ostojić, iako se štoperi majmanje troše. Kao jedan od lidera tima, braniće Nemanja Stevanović, što je dogovoreno još pre gostovanja u Slovačkoj. Popović je budući A reprezentativac, ali želim sve igrače da imam u fokusu.

RAOST Aleksandra Popovića među stativama će zameniti Nemanja Stevanović/FOTO: FK Partizan

Takođe, govorio je i o mogućim pojačanjima.

- Poslali smo ponude na dva različita mesta. Nije samo Menig. Imamo interesovanja, radimo na tome. Tražimo profile igrača sposobnih da pokriju oba krila i mesto u centrali napada. Videćemo hoće li se realizovati. Ne možemo da zavisimo samo od jednog fudbalera. Govorim odavno da nam je potreban napadač koji može da igra po boku.

Podsetimo, Partizan ove sezone još uvek nije primio gol. Crno-beli su prvenstvo pobedili Proleter (4:0), Vojvodinu (2:0), dok su od Dunajske Strede bili bolji sa 1:0 i 2:0.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna