PATRIOTSKI TIKET: Evo koje kvote su "sigurica" na Olimpijskim igrama!

PROMO

27. 07. 2021. u 12:03

Odigrajte i vi patriotski tiket

ПАТРИОТСКИ ТИКЕТ: Ево које квоте су сигурица на Олимпијским играма!

Promo

Dve medalje su već osvojene, ali Srbija na Olimpijskim igrama ima još mnogo aduta!

Ne smemo zaboraviti Novaka Đokovića, Ivanu Španović, odbojkašice, košarkašice, basketaše i brojne deruge predstavnike koje će dati sve od sebe da nas ponovo obraduju i daju razloga za ponos.

Kao što verovatno znate, kompanija Meridian rešila je da svaku osvojenu medalju u Tokiju nagradi sa 100.000 DINARA koje će donirati u humanitarne svrhe i zato - SVAKA JE ZLATNA, a mi navijamo da ih bude još više.

A, u čitavu akciju možeš da se uključiš i ti! Kako? Za početak, registruj se na meridianbet.rs sajtu, preuzmi POKLON TIKET OD 500 RSD i reci nam ko su tvoji favoriti za medalju!

Pa, ko to pored Tijane Bogdanović, Damira Mikeca i Milice Mandić još može da nas obraduje?

Basketaši Srbije otputovali su u Tokio kao glavni favoriti za osvajanje zlatne medalje i za sada im na tom putu ide odlično. Još uvek ne znaju za poraz, pa neka tako i ostane. A, ako verujete u Dušana Domovića Buluta i ekipu, čeka vas kvota 2.41 da osvajaju zlato!

Njima će se, nadamo se, pridružiti i zlatni vaterpolisti, za koje vas čeka kvota 3.60 da će odbraniti zlato na Olimpijskim igrama!

Ne smemo zaboraviti ni odbojkašice, kvota za zlato je 5.00, i naravno - jedan jedini Novak Đoković - koji je krenuo svoj pohod ka zlatu!

Kvota da će Novak osvojiti Olimpijske igre je 1.60, pa ako verujete u njega - znate šta vam je činiti.

Svi oni su već počeli svoja takmičenja i za sad im dobro ide, ali nema sumnje da mnogi jedva čekaju da se u Tokiju pojavi i Ivana Španović! Posle bronzane medalje iz Rija, Španovićeva je sada zacrtala još viši cilj – odnosno zlato.

Naravno, neće joj biti nimalo lako, mučila je muke sa povredama ove sezone, ali da je spremna – spremna je gladna novh pobeda i medalja! Ako verujete u našu kraljicu, u Meridianu vas čeka kvota 10.42.

Osim toga, imamo još jedan savet za idealan patriotski tiket - iskoristite BONUS NA PAROVE KOJI IZNOSI I DO 2000%!

Sve to je garancija da ste apsolutni dobitnici!

Ne propusitite i srećno!

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)