KAKVA SCENA - PONOSNA SRBIJA! Evo šta je trener doviknuo Milici Mandić sekund pre borbe - i šampionka je uzela još jednu medalju na OI

Novosti

27. 07. 2021. u 09:43

Uživaj Milice, uživamo i mi!

КАКВА СЦЕНА - ПОНОСНА СРБИЈА! Ево шта је тренер довикнуо Милици Мандић секунд пре борбе - и шампионка је узела још једну медаљу на ОИ

Foto: Tanjug/AP, N. Paraušić, M. Vukadinović

Šampionka - to je Milica Mandić! Bez obzira da li će u finalu izboriti prvo zlato za Srbiju ili ne. To je nebitno. Bitno je ono što naša "carica Milica" nosi u srcu.

Na iskustvo je jutros savladala Francuskinju Alteu Loran rezultatom 7:5. Na iskustvo, ali i na šampionsku srčanost kojom nas Mandićeva godinama raduje.

Interesantna scena desila se neposredno pred sam početak meča, nekoliko sekundi ranije. NJen trener Dragan Jović joj je uputio samo jednu reč kao poslednji savet koji može da da takvom asu kao što je Milica.

On joj je rekao samo:

- Uživaj!

I to je dovoljno, zato se sport i igra, zbog uživanja! A, medalje su onda mnogo bliže ako se uživa. Milica zasad ima osigurano srebro u džepu, ali verujemo da će ona nastaviti da uživa - i u finalu koje je zakazano danas za 14.30.

Uživaj Milice, uživamo i mi!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)