STOJKOVIĆ OTIŠAO, STIŽE ZAMENA: Brani za potencijalnog rivala Zvezde u kvalifikacijama za LŠ, primio jedan gol na 11 utakmica

Novosti

26. 07. 2021. u 10:14

OTIŠAO je Vladimir Stojković iz Partizana. Doskorašnji kapiten kluba iz Humske karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji. Klub iz Humske je u potrazi za novim čuvarom mreže.

СТОЈКОВИЋ ОТИШАО, СТИЖЕ ЗАМЕНА: Брани за потенцијалног ривала Звезде у квалификацијама за ЛШ, примио један гол на 11 утакмица

Foto: N: Paraušić

Trenutno je prvi izbor Aleksandar Popović, tu je još i Nemanja Stevanović, a trener Aleksandar Stevanović je nagovestio dovođenje još jednog čuvara mreže.

Kako navodi Sportski žurnal, novi član crno-belih mogao bi da bude Dušan Marković (23). On je već dugo želja Partizana, a sada je član Šerifa iz Moldavije, potencijalnog rivala Crvene zvezde u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. On je u završnici proteklog prvenstva Moldavije pomogao timu da osvoji titulu, tako što je primio samo jedan gol na 11 utakmica. Vezan je ugovor za klub iz Tiraspolja, pa bi Beograđani za njega treba da plate obeštećenje. To ne bi trebalo da predstavlja problem.

Pre odlaska u Moldaviju Marković je u Superligi Srbije branio gol Rada. U elitnom rangu Srbije ima 81 utakmicu, a nije savladan 16 puta.

Prošle zime Marković je prešao u Šerif.

– Ne bih ništa konkretno mogao da vam kažem na tu temu. Igrač sam Šerifa, ugovor mi je na snazi do zime i zadovoljan sam. Naravno da mi gode priče o interesovanju tako velikog kluba kao što je Partizan – poručio je Marković za Žurnal.

(Sportski žurnal)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati