PRIKLJUČIO SE EKIPI - IGRAĆE U TANDEMU SA RIKARDOM: Vidi se da je odličan igrač, mnogo će nam značiti

Novosti

12. 07. 2021. u 12:34

"PRVENSTVO počinje odmah! Prve dve utakmice igramo na strani, a u međuvremenu imamo i prvu utakmicu Lige konferencija. Ja, lično, ću se truditi da se što bolje uklopim, iako sam tek došao."

ПРИКЉУЧИО СЕ ЕКИПИ - ИГРАЋЕ У ТАНДЕМУ СА РИКАРДОМ: Види се да је одличан играч, много ће нам значити

Foto: FK Partizan/N. Paraušić

Fudbaler Partizana Filip Holender priključio se timu nakon odmora po završetku Evropskog prvenstva na kojem je bio sa selekcijom Mađarske.

Uprkos tome što nije nastupao, Holender je bio na spisku selektora mađarske reprezentacije Marka Rosija.

- Bilo je to za mene jedno fenomenalno iskustvo - počeo je Holender.

- To je ogroman turnir, visokog renomea i celo EP, počevši od samih pripremana, na kojima sam bio dve nedelje, pa do prve utakmice su bile veoma uzbudljive. Voleo bih, naravno, da sam mogao da uđem i igram, ali mi je svakako velika čast što sam bio deo tako velike ekipe - kaže fudbaler crno-belih.

FOTO: M. Vukadinović

Holender je pre nekoliko dana započeo sa treninzima i ističe da je spreman za start sezone.

- Imao sam vremena da se odmorim. Sa individualnim, odnosno kondicionim treninzima, sa Mišom Filipovićem, sam krenuo 9. jula, čim se ekipa vratila sa priprema u Sloveniji. Odlično se osećam - smatra on.

U napadu je dobio novog kolegu, a starog člana Partizana Rikarada Gomeša, od kojeg se očekuju golovi kao i u prvom mandatu.

- Pratio sam i dolazak Rikarda, utakmice u Sloveniji, ali i njegove golove koje je ranije davao, dok je bio u Partizanu. Srećan sam što je tu, vidi se da je odličan igrač. Mnogo će nam značiti - uveren je Holender.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Njemu se ne žuri. Svestan je da nije prošao pripreme sa ekipom i da će morati da se bori sa konkurencijom, ali veruje da će pronaći ritam.

- Prvenstvo počinje odmah! Prve dve utakmice igramo na strani, a u međuvremenu imamo i prvu utakmicu Lige konferencija. Ja, lično, ću se truditi da se što bolje uklopim, iako sam tek došao posle EP i nisam prošao pripreme u Sloveniji, ali je važno da je ekipa spremna. Sada polako da uđemo u ritam i, daće Bog, dobro startujemo i igramo Evropu što duže - zaključio je Filip Holender za klupski sajt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega