KREĆE I DŽUDO NA IGRMA: Anja Obradović vreba iz potaje

G. K.

26. 07. 2021. u 08:30

SUTRA u cik zore po našem vremenu, svoj debitantski nastup na najvećoj smotri sportista imaće mlada srpska džudistkinja, Anja Obradović (21), koja će se u prvom kolu kategorije do 63 kilograma sastati sa iskusnom Holanđankom Jul Fransen (meč bi trebao da počne oko 4.00).

КРЕЋЕ И ЏУДО НА ИГРМА: Ања Обрадовић вреба из потаје

FOTO: OKS

Obradovićeva je u Tokio otputovala u odličnoj formi, pošto se na nedavnom SP u Budimpešti sredinom juna okitila bronzanim odličjem, tako da može predstavljati potencijalno iznenađenje na OI.

MANDIĆEVA NAPADA NOVO ODLIČJE

POSLE Tijane Bogdanović, novu olimpijsku medalju će pokušati da osvoji i Milica Mandić. Zlatna tekvondistkinja iz Londona 2012. će sutra izaći na borilište u kategoriji preko 67 kilograma, gde je postavljena za trećeg nosioca. U prvom kolu (6.30) je čeka Fejt Ogalo iz Kenije.

Ukoliko preskoči prvu prepreku, naša reprezentativka bi se u osmini finala mogla sastati sa Izraelkom Šarir, dok je u eventualnom četvrtfinalu očekuje duel sa olimpijskom vicešampionkom Klarisom Agbegnu iz Francuske.

Takođe, danas je na borilište izašla Marica Perišić u kategoriji do 57 kilograma. Za protivnicu je na startu turnira imala Sirijku Sandi Aldas, koja nastupa pod zastavom olimpijskog tima izbeglica.

U Tokiju će Srbiju predstavljati i dvojica džudista - Nemanja Majdov i Aleksandar Kukolj. Prvi će na megdan takmičaru iz Nemačke, Eduardu Tripelu, izaći u sredu, dok će se drugi dan kasnije sastati sa Tevitom Takađavejom iz Fidžija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a