IVANIĆ POSLE PRVE POBEDE ZVEZDE U SEZONI: Ova ekipa zaslužuje podršku, potrebnija nam je više nego ikad

Novosti online

25. 07. 2021. u 15:30

CRVENA zvezda ostvarila je prvu pobedu u sezoni, pošto je savladala Mladost na svom terenu sa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Mirko Ivanić.

ИВАНИЋ ПОСЛЕ ПРВЕ ПОБЕДЕ ЗВЕЗДЕ У СЕЗОНИ: Ова екипа заслужује подршку, потребнија нам је више него икад

FOTO: M. Vukadinović

Veszista crveno-belih je istakao da ekipa zaslužuje podršku.

- Ekipa je zaslužila podršku zbog svega što smo uradili u poslednjih nekoliko sezona, a i sada pokazujemo kvalitet. Zahvalio bih se navijačima koji su u velikom broju došli protiv Mladosti iz Lučana, mnogo nam znači kada čujemo njihovu pesmu i podršku su tribina, zaista nam daje "vetar u leđa". Podrška nam je sad potrebnija nego ikad - rekao je Ivanić za klupski sajt i dodao:

- Iz utakmice u utakmicu podižemo formu i tražimo kontinuitet, a neprestano radimo na taktici, raznim detaljima u igri i verujem da ćemo uskoro postizati rezultate kao iz prošle sezone, ali i dalje dominiramo  - naveo je ofanzivni vezni fudbaler.

Osvrnuo se i na atmosferu koja je prisutna među fudbalerima, kao i o onome što očekuje Crvenu zvezdu u budućnosti.

- Optimizam je prisutan kod svih saigrača, kao i sjajna atmosfera koja nas krasi godinama u nazad. Kada je tako znamo da neće biti problema u izazovima koji nas očekuju narednih meseci. Naravno da će svi navijači našeg najvećeg kluba moći tek da uživaju u utakmicama i golovima, a mi kao igrači Zvezde znamo da su oni uvek uz nas, čak i kada rezultati nisu onakvi kakve priželjkujemo - zaključio je Ivanić.

Podsetimo, Crvena zvezda u sredu od 20.30 dočekuje Kairat u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvoj utakmici je kazahtanski klub slavio na svom terenu sa 2:1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima